16. juni 2019
Jordan Gardner kommer til at være i Helsingør en uge om måneden fra sæsonstart. Han forudser ingen større indkøb af spillere, for han og de resterende investorer vil gerne tage det stille og roligt. De ser dog FC Helsingør tilbage i Superligaen om tre til fem år. Privatfoto.
Jordan Gardner kommer til at være i Helsingør en uge om måneden fra sæsonstart. Han forudser ingen større indkøb af spillere, for han og de resterende investorer vil gerne tage det stille og roligt. De ser dog FC Helsingør tilbage i Superligaen om tre til fem år. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny investor: Helsingør i Superligaen om 3-5 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny investor: Helsingør i Superligaen om 3-5 år
Sport FAA - 15. januar 2019 kl. 17:11
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en handlekraftig herre, der står i spidsen for den gruppe, som vil investere i FC Helsingør. Jordan Gardner er aktiv i flere klubber rundt om i verden, men i FC Helsingør får han mere fremtrædende rolle. Han vil være i Helsingør en uge om måneder.

arrow Læs også: Helsingør-investor: Min rolle er endnu uafklaret

- Jeg skal blandt andet tage mig af spillerrekrutering, og jeg skal arbejde sammen med Janus (Kyhl red.), siger Jordan Gardner over en noget skrattende telefon fra Calilfornien.

- Det er ikke helt normalt. Mange udenlandske ejere i europæiske klubber er mere passive, men jeg er sikker på, at vi har gode folk til arbejdet i Helsingør, der kan arbejde sammen med de gode folk, der allerede er i Helsingør.

Han vil gerne bygge tingene langsomt op i FC Helsingør. Næstved er lige overtaget af tyske investorer, og de satser på Superligaen allerede til sommer. Det har længere udsigter i FC Helsingør.

- Vi er tilfredse med at være i 1. division. Vi vil gerne gøre tingene langsomt, siger Jordan Gardner og fortsætter med målsætningen:

- Vi vil gerne være i Superligaen om tre til fem år, når akademiet for alvor er kommet op at køre. Det kan også ske tidligere. Det er vigtigt at have et akademi, men det er også vigtigt at have et 1. hold, som akademispillerne kan se op til.

Fire grunde
Der er fire grunde til, at det var FC Helsingør, som Jordan Gardner henvendte sig til:

- Vi kiggede efter en klub, hvor der er god infrastruktur, som har et stærkt akademi, og som ligger godt i forhold til København. Det er nemmere for vores gruppe at være involveret i klubben og nemmere at få spillere ind. Derudover kommer der et nyt stadion, som bliver »state of the art«.

- Det vil hjælpe på at få tilskuere til at komme, og så tror vi på, at folk gerne vil komme for at se god fodbold. Hvis der bliver spillet god fodbold, så kommer der flere tilskuere.

Jordan Gardner taler også om, at han synes, at både forretningsdelen og fodbolddelen i FC Helsingør bliver styret godt allerede nu.

Mange fans er nervøse for, at de udenlandske investorer vil trække en masse udenlandske spillere med sig med det samme. Det forsikrer Jordan Gardner alle om, at det ikke er meningen.

- Vi er sikre på, at de nuværende spillere klarer det godt i foråret. Vi vil se en langsom udvikling over flere år. Det kan være amerikanere og brasilianere, der først skal på akademiet og integreres. Jeg ser ikke for mig, at der kommer en masse udlændinge nu, der skal spille på 1. holdet. Det vil ikke blive godt med en masse udlændinge, for de danske spillere er vigtige, siger han og understreger:

- Vores model er ikke at købe en masse spillere.

Han vil ikke fortælle, hvor mange penge han kommer med, men han siger, at alle pengene går direkte ind i klubben. Jordan Gardner har ikke en tidshorisont for, hvor længe han og de amerikanske investorer er i klubben. Men han siger flere gange:

- Alle i og omkring klubben skal vide, at vi er der for alle de rigtige grunde. Jeg vil have, at alle skal lære mig at kende, og vide at jeg går ind i FC Helsingør af alle de rigtige grunde.

arrow Klar til salg: Tocifret millionbeløb til Helsingør
09. januar 2019 kl. 17:26 Opdateret: kl. 17:29