23. marts 2019
Kenneth Kruse Hansen (forrest) er onkel til Slangerups nye holdleder, Kenni Trasborg Hansen.
Kenneth Kruse Hansen (forrest) er onkel til Slangerups nye holdleder, Kenni Trasborg Hansen.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny holdleder - for sin onkel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny holdleder - for sin onkel
Sport FAA - 13. juni 2018 kl. 08:00
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forestil dig at bive sat af holdet, fordi din nevø synes, at det er den bedste løsning.

Det har Slangerups Kenneth Kruse Hansen nu prøvet, efter at Slangeurp har måttet skifte ud på holdlederposten. Her bliver Henrik Vedel, der har fået en mere krævende lederstilling på sit arbejde, erstattet af assistenten, den bare 24-årige Kenni Trasborg Hansen.

Han er søn af Kurt Hansen, der er Kenneth Kruse Hansens bror. Og nu er onkel Kenneth så fravalgt til holdet, der onsdag aften kører hjemme mod Fjelsted.

- Kenneth var lidt sur i øjeblikket, da han fik det at vide, og det kan jeg godt forstå. Men jeg har kigget på, hvad der er bedst for holdet, og hvad min mening er, siger Kenni Trasborg Hansen, der ikke ser nogen udfordring i, at han nu skal være chef for onklen.

- Det er som i alle andre jobs - man skal tænke på det holdmæssige og hvordan, man får en sejr. Og så betyder det ikke noget, om det involverer ens venner eller familie. Det er der ikke noget problem i.

Kenni Trasborg Hansen har altid selv kørt i Slangerup og var på banen første gang i en sidevogn som tre-årig. Siden har han taget hele turen op igennem, men valgte at stoppe op til denne sæson. Han har mest kørt 1. division, men nåede med som D-kører »på papiret« for Slangerups speedwayligahold.

- Det er noget, jeg har haft det sjovt og hyggeligt med. Jeg har ikke haft de store ambitioner, som mange andre har. Men til sidst syntes jeg bare, at det tog for lang tid at være kører. Der går meget tid med at gå og ordne maskiner alene om aftenen.

Men han følger meget med i speedway og snakker med mange mennesker i miljøet, så det var en naturlig forlængelse at gå ind som holdleder. Først for 1. divisionsholdet, så som assistent på ligaholdet - og nu får han så tøjlerne hos ambitiøse Slangerup. Og bliver den absolut yngste holdleder i ligaen.

- Der er vist et par stykker, der er i 30'erne, siger Kenni Trasborg Hansen, der til daglig arbejder hos E. Trasborg Køreplader - familievirksomheden, der også er sponsor i klubben.

- Hvis jeg ikke var holdleder, så havde jeg hjulpet en eller anden kører med at komme ud at køre i stedet. Så det er meget naturligt for mig.

Slangerup Speedway Klub er kede af Henrik Vedels afgang, men tror på, at de har fundet en god løsning med Kenni Trasborg Hansen. Han får Anders Graversen som assistent.

Henrik Vedels sidste match bliver onsdag aften, hvor han er med i ryttergården. Her stiller Slangerup med Michael Jepsen Jensen, russiske Andrey Kudryshov, Andreas Lyager, Linus Eklöf og Jonas Seifert-Selk.

- Vi skal have testet Andrey på hjemmebane og se, om han kan køre dér, siger Kenni Trasborg Hansen, der dermed giver russeren sin tredje match, hvilket også sikrer, at han kan bruges i en eventuel DM-finale.

Ellers kan Slangerup glæde sig over, at Michael Jepsen Jensen som A-kører ser ud til at være i storform. Han kørte rigtig godt til par-VM i weekende og fulgte op med 10 point for sin polske klub.

Modstanderne fra Fjelsted er de forsvarende danske mester og har par-VM-køreren Frederik Jakobsen som førstekører, da han har henvist Peter Kildemand til »andenpladsen«. Det bliver en krads duo at skulle op mod.

Løbet starter 18.30 i Slangerup.

De to hold i Slangerup
Slangerup: Michael Jepsen Jensen, Andrey Kudryshov, Andreas Lyager, Linus Eklöf, Jonas Seifert.

Fjelsted: Frederik Jakobsen, Peter Kildemand, Anders Thomsen, Tero Aarmio, Christian Thaysen