20. september 2021
Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordsjælland tog flot afsked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordsjælland tog flot afsked
Sport Nordsjælland - 16. maj 2019 kl. 20:20
Af René Larsen

Nordsjælland Håndbold tog flot afsked med sæsonen og de spillere, der rejser videre i karrieren. Dagen før St. Bededag sejrede Nordsjælland 29-21 over 1. divisionsklubben Ajax.

De medrejsende fans fra Nordsjælland dominerede på tilskuerpladserne, og det forplantede sig ind på spillepladsen. Fra stillingen 4-4 scorede Nordsjælland seks mål i træk, og derfra var der ikke tvivl om udfaldet.

I målet hyggede Mike Jensen sig med tårnhøje redningsprocenter, og angrebsspillet var fantasirigt og tempofyldt. Blandt andet havde Nordsjælland en effektiv og seværdig angrebsåbning, hvor Kasper Kisum spillede bag egen ryg og ud til en fri Lasse Uth, der var sikkerheden selv fra fløjen.

Dertil kom, at Nordsjælland kunne give Johan Meklenborg comeback efter tre måneders skadepause. Der var imidlertid ikke megen rust, der skulle bankes af. Meklenborg scorede med det samme tre mål på stribe, netop han var sat på banen i 1. halvleg.

Ved pausen var det hele afgjort med en Nordsjælland-føring 17-9. 2. halvleg blev af samme grund en lidt mere tam affære. Det blev til en slags opvarmning for den tur i byen, som spillerne havde fået fri til, inden cheftræner Ian Marko Fog kalder til fysisk træning igen i næste uge.

Synes du, at kommunen er der for dig?