24. november 2017
Oliver Roepstorff forlænger med Nordsjælland. Foto: Kenn Thomsen
Oliver Roepstorff forlænger med Nordsjælland. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordsjælland sikrer speed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordsjælland sikrer speed
Sport FAA - 09. maj 2017 kl. 14:56
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjælland Håndbold kunne tirsdag offentliggøre, at den nyoprykkede ligaklub har forlænget aftalen med den rappe playmaker Oliver Roepstorff.

- Det er en spiller med x-faktor, han er ekstrem hurtig med bolden, og jeg ser stadig et stort potentiale i ham. Han er et vigtigt kort i bestræbelserne på at skabe overtal i duellerne mand mod mand. Samtidig er det vigtigt vi får kontinuitet på holdet, og beholder dem som har bidraget positivt til den suveræne oprykning, lyder det fra cheftræner Ian Marko Fog.

22-årige Oliver Roepstorff har spillet 77 kampe for Nordsjælland Håndbold, og han scorede 47 mål i sæsonen, der endte i sikker oprykning til Håndboldligaen.

- Oliver har taget nogle store skridt i den rigtige retning, siden han kom til os, efter at være rykket ned med Helsingør til 3. division for tre år siden.

- Han er blevet mere moden i sit spil og har efterhånden fået lagt en del ekstra kilo på fysisk. Han er meget ambitiøs og med sin unge alder stadig åben for at lære. Denne sæson er han blevet mere stabil, og har i flere indhop, lavet rigtig gode præstationer, hvor han har bidraget til afgørende point, siger Ian Marko Fog

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk