24. juli 2019
Cheftræner Kasper Hjulmand har aldrig været tilhænger af Suerligaens struktur og mener, at det valg, der skal foretages efter sidste grundspilsrunde allerede er givet på forhånd. Foto: Lars Møller/Scanpix
Cheftræner Kasper Hjulmand har aldrig været tilhænger af Suerligaens struktur og mener, at det valg, der skal foretages efter sidste grundspilsrunde allerede er givet på forhånd. Foto: Lars Møller/Scanpix
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nedrykningspuljer er allerede valgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nedrykningspuljer er allerede valgt
Sport FAA - 15. marts 2019 kl. 13:39
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Superligastrukturen med en opdeling i top og bund efter 26 kampe er ikke noget, der får mange roser med på vejen af FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand.

arrow Læs også: Sådan kommer FCN i top seks

Det har den aldrig gjort. Hans anke går især på, at der vil være hold, der rent pointmæssigt er inden for rækkevidde af tredjepladsen, men i stedet ender med at kæmpe for at overleve i nedrykningsspillet.

At man som nummer syv eller otte i denne sæson får lov til at vælge, hvilken pulje i nedrykningsspillet, man vil være med i, er et plus, men det valg er givet på forhånd, mener Hjulmand.

For lige nu besættes Superligaens 11. plads af Sønderjyske med 28 point og vil som minimum have tre points afstand ned til rækkens nummer 12 efter den sidste grundspilsrunde. 11. pladsen giver en plads i nedrykningsspillets pulje 1, og derfor vil både nummer syv og otte vælge pulje 2, mener Hjulmand.

- Det er en kæmpe forskel at komme i pulje 1 i forhold til pulje 2, fordi Sønderjyske har så mange point. Så hvis man kommer i pulje 2, så er risikoen meget mindre for at komme med i nedrykningskampene, siger Kasper Hjulmand.

- I forhold til sidste år er tanken rigtig. Det gør det lidt mere retfærdigt (at man kan vælge, red.). Det rydder ikke strukturens forunderlighed ud af systemet. Og vi har valgt pulje. Det tror jeg også, de andre har. Nummer syv og otte tager pulje 2.

- Det behøver de ikke transmittere på tv. Nummer syv eller otte tager ikke noget andet end pulje 2. Det kommer ikke til at ske.

arrow FCN leder efter Juventus-stemning
16. marts 2019 kl. 08:44 Opdateret: kl. 13:36
arrow Går efter ny fest i bussen hjem
15. marts 2019 kl. 12:21 Opdateret: kl. 12:21