20. juni 2019
Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mangel på angribere koster point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mangel på angribere koster point
Sport FAA - 09. september 2018 kl. 15:41
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det har været tydeligt længe hos FC Helsingør, at der er alt for få til at score målene. Selv i kampe hvor holdet har været toneangivende og har haft masser af spil og indlæg, så er målene ikke kommet. Det samme skete i hjemmekampen søndag mod Thisted, som udeholdet vandt 1-0 på et mål scoret kort inde i 2. halvleg.

Det var igen en kamp, hvor hjemmeholdet havde klart mest spil og chancer. Savnet af en målfarlig angriber er så kæmpestort i Helsingør, og det koster i øjeblikket mange point.

I 1. halvleg prøvede Helsingør at nipse sig gennem Thisteds midterforsvar, men det stod simpelthen for kompakt. Udeholdet havde mange og store folk stående i vejen for Helsingørs spillere.

Thisted spillede i sekvenser direkte mod Helsingørs mål, og det gav også et par farlige situationer, men ikke mere end Mikkel Bruhn i Helsingør-målet kunne tage sig af dem.

Flere gange i den sidste del af 1. halvlet var der skydetelt i udeholdets målfelt, men det var besværligt at få bolden forbi de mange forsvarsspillere.

10 minutter inde i 2. halvleg kom afgørelsen. Udeholdet havde et hjørnespark i deres venstre side, og det blev sendt indover, hvor det blev forlænget til Thisteds finske angriber Sakari Tukiainen, der stod helt fri meget tæt under mål.

Der var et stort Helsingør-pres i den sidste halve time, hvor også Nicolas Mortensen kom på banen. Han formåede at lave en masse ravage i udeholdets forsvar, og det blev til flere gode muligheder, men det blev ikke til mål.

1. division
FC Helsingør-Thisted FC 0-1 (0-0)

Mål: 0-1: Sakari Tukiainen (56),

Advarsler: Emil Lagergaard (62), Thisted FC, Mathias Pedersen (64), Thisted FC, Pascal Gregor (79), FC Helsingør.

Tilskuere: 1.092