27. maj 2019
Christian Lønstrup foran sine spillere til en træning i FC Helsingør. Nu rygtes han til Silkeborg IF, der lige har fyret deres træner. Foto: Mads Hussing
Christian Lønstrup foran sine spillere til en træning i FC Helsingør. Nu rygtes han til Silkeborg IF, der lige har fyret deres træner. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lønstrup rygtes til Silkeborg - direktør afviser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lønstrup rygtes til Silkeborg - direktør afviser
Sport FAA - 14. august 2018 kl. 18:12
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Silkeborgs træner Peter Sørensen er fyret, og ifølge eb.dk er FC Helsingørs træner Christian Lønstrup storfavorit til at overtage jobbet.

Her kan man læse, at Silkeborg IF går benhårdt efter at købe Christian Lønstrup fri af kontrakten hos FC Helsingør, og den 47-årige cheftræner er den midtjyske klubs klare førstevalg til det ledige cheftrænersæde.

Man kan også læse, at planen med Christian Lønstrup er, at han udelukkende skal fokusere på at være træner, mens Jesper Stüker skal fortsætte med at være sportschef.

FC Helsingørs direktør Janus Kyhl har godt læst artiklen, men han kan ikke genkende billedet, fortæller han til Frederiksborg Amts Avis. Han har en kommentar til de rygter:

- Christian Lønstrup er træner i Helsingør nu, og alt tyder på, at han også er træner i Helsingør i næste uge.

På spørgsmålet, om der kan komme så stort et bud på en spiller eller træner, så klubben bliver nødt til at lade vedkommende gå, siger Janus Kyhl:

- Bud kan blive så interessant, så der kan være tungtvejende grunde til at vedkommende må skifte klub. Det kan der med alle. Det skal jeg ikke lægge skjul på.