17. juli 2019
Som i sidste uges hjemmekamp mod Næstved, så endte også denne uges kamp på udebane mod Viborg uafgjort 1-1. Foto: Kim Rasmussen
Som i sidste uges hjemmekamp mod Næstved, så endte også denne uges kamp på udebane mod Viborg uafgjort 1-1. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lønstrup: Svært at komme gennem Viborgs forsvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lønstrup: Svært at komme gennem Viborgs forsvar
Sport FAA - 12. august 2018 kl. 17:59
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en længe ventet kamp - nok især for Viborg, der gerne ville have revanche for nedrykningsdramaet for 14 måneder siden. Resultatet 1-1 var det samme som efter 90 minutter sidste gang.

- Det er ikke bekymrende at spille uafgjort i Viborg. Viborg er et godt hold. Det kunne måske være lidt bekymrende, at man taber point hjemme mod Næstved, men mange af kampene er jo svære. Det er en ny hverdag for os, siger Christian Lønstrup til TV3 Sport og minder om udviklingen hos FC Helsingør de seneste år:

- Siden jeg startede for fire år siden, har vi hele tiden været underdogs, nu er vi ligepludselig dem, der er favoritter. Det er ikke så nemt at håndtere. Men jeg så et Helsingør-hold, som viste sig frem på den gode måde, med den måde vi gerne vil spille på. Med lidt held havde vi nok scoret et par gange mere, men at tage fra Viborg med et point, det er ikke helt så dårligt.

Christian Lønstrup var ikke bare tilfreds med resultatet, men også med resultatet.

- Vi kommer bagud på en tilfældighed, og ellers synes jeg vi får sat tingene godt. Viborg var jo åbenlyst tilfredse med at få en uafgjort. Men har svært ved at køre gennem deres etablerede forsvar. Alt i alt fortjent nok, at den blev uafgjort. Vi har ikke tabt endnu, og det er det vigtigste, siger træneren.

Midtbaneslideren Patrick Olsen mente, at det var et udmærket resultat:

- Viborg er ikke nemme at slå på hjemmebane, siger han, men mener dog, at holdet burde have fået flere point.

- Jeg føler, vi skal kunne vinde flere kampe, end vi gør i øjeblikket, og vi går ud for at vinde alle kampe. Vi kommer desværre bagud på en fejl, men vi får det vendt, siger Patrick Olsen, der mener, at holdet lige skal finde sine ben at gå på i 1. division:

- Det gælder om at komme ind i en rytme, og nu skal vi lige vænne os til at spille 1. divisionsbold. Det er altså noget andet end superliga, men det kommer lige så stille og roligt, så det skal nok gå.