21. februar 2019
Andreas Holm hopper højest i en hovedstødsduel. Foto: Allan Nørregaard
Andreas Holm hopper højest i en hovedstødsduel. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holm: Godt at få arbejdsro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holm: Godt at få arbejdsro
Sport FAA - 14. september 2018 kl. 19:51
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Helsingør anfører Andreas Holm lægger ikke skjul på, at det er godt, der er kommet en ny træner til klubben, efter Christian Lønstrups afgang for tre uger siden, og hvor talentchef Marc Thevis har påtaget sig cheftrænerrollen midlertidigt, mens Brian Gellert er fortsat som assistenttræner.

- Det er dejligt, der er kommet afklaring om det nu. Jeg tror, det kan give os arbejdsro, og det tror jeg, vi har brug for. Det har været to gode uger med Marc, men vi har også været i venteposition, for vi ved ikke, hvad der skulle ske. Så det er dejligt, der er ro på nu, siger Andreas Holm, der ikke kender meget til sin nye træner.

- Jeg mødte ham første gang i mandags, og jeg forventer, at han kommer og sætter sit præg på tingene. Det har jeg hørt, han er god til, siger anføreren og fortsætter:

- Jeg glæder mig til at se, hvad han har at bidrage med, og jeg er sikker på, at han har en masse planer.

Foreløbig har dagene gået med at lære folk at kende og træne. I de kommende dage og uger vil Peter Fehers planer stille og roligt blive implementeret.

- Spilsystemer kommer han til at fremlægge for os i de kommende dage. Jeg ved også, at han vil ikke ind og ændre for meget fra start af, men han vil tage fat i det, han selv tror på, og det vi er gode til, siger Andreas Holm, der ikke har set trænerskiftet som specielt kaotisk.

- Egentlig synes jeg, det har fyldt mindre, end hvad man kunne frygte. Marc og Gellert har arbejdet med os, som om at de ville være her fra nu og altid, og det synes jeg har været den helt rigtige måde at gribe det an på. Så det er ikke fordi, at vi har skulle have tiden til at gå eller noget, siger Andreas Holm.