25. marts 2019
FC Nordsjælland bruge weekenden på en intern træningskamp - blå mod rød. Her er det blås Martin Vingaard mod røds Godsway Donyoh. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

FC Nordsjælland bruge weekenden på en intern træningskamp - blå mod rød. Her er det blås Martin Vingaard mod røds Godsway Donyoh. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjulmand samlede indtryk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjulmand samlede indtryk
Sport FAA - 08. februar 2016 kl. 12:15
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var rød mod blå, Karlsen mod Krogh, og der var både håneret og point i det interne regnskab på spil, da FC Nordsjælland lørdag spillede mod sig selv i Farum Park. Modstanderen skulle egentlig have været Halmstad, men den kamp blev aflyst, og så fik man i stedet arrangeret en intern træningskamp, hvilket man for tiden også har rigeligt med spillere til.

arrow Læs også: Ankelskade sender FCN-anfører på krykker i en måned

Det endte med at blive U19-træner Morten Karlsens blå hold, der slog assistent- og angrebstræner, Søren Kroghs røde tropper med 3-2 efter 90 minutter, der både bød på flotte mål og en skade til anfører Patrick Mtiliga. Han måtte udgå efter 23 minutter med en hævet ankel efter et hændeligt sammenstød med prøvespilleren Dominic Oduro.

- Vi forsøgte at lave det så kamplignende, som vi kunne, ved at få lidt lir og pep på, og fik gjort det, så det betød lidt. Der var point til vores interne pointspil til vinderen og et par trænere, der var på i begge lejre, så der var lagt op til krig, siger FCN-træner Kasper Hjulmand, der også havde givet de to trænere lidt friheder inden for de FC Nordsjællandske rammer - blandt andet på standardsituationer.

Men det var også endnu en træningskamp med meget blandede opstillinger, lige som det har været i de foregående kampe mod Elfsborg, Helsingør og Roskide.

- Jeg ser ikke fodbold i startopstillinger. Men spillernes kvaliteter ser tydeligere ud og jeg ser, hvilke spillere, der kan noget sammen. Det er stadig interessant at se de relationer, der er mellem vores unge spillere, når de spiller sammen. Jeg synes, at der kan være nogle svære valg i forhold til, hvad der egentlig er bedst for holdet, og dem er jeg ikke afklaret med endnu, siger Kasper Hjulmand, der til gengæld noterede sig flere spillere, som faldt uden for ønsket om at have et hold, der konstant arbejder hårdt.

- Der er nogle ting, der skinner igennem. Hvem vil arbejde på banen og knokle? Det skal vores hold. Vi skal være arbejdsomme, og vi skal ikke holde pauser. Det er basis i vores spil, og det skal være i orden, men der var for mange ting i dag, der ikke var i orden i dag, siger Hjulmand.

Torsdag tager FC Nordsjælland så på træningslejr i Tyrkiet, hvor der venter tre kampe mere. Her skal der arbejdes med at komme lidt nærmere den startopstilling, der skal på banen 28. februar mod Viborg.

- Der er tre gode kampe på træningslejren mod nogle gode modstandere, og der skal vi nærme os noget hen mod den første turneringskamp. Men jeg ser stadig 15 kampe foran os, og jeg ser ingen, der er langt fra holdet lige nu. Relationerne spillerne i mellem kan betyde meget, og de skal alle sammen holde sig klar. Der er nogle spillere, der halter efter fysisk og mangler noget, før de kan starte inde, siger Kasper Hjulmand.

Træningskamp, intern
FCN Rød-FCN Blå 2-3 (2-1)

Mål: 1-0: Mathias Jensen (6), 1-1: Pascal Gregor (17), 2-1: Souheib Dhaflaoui (45, str.), 2-2: Emiliano Marcondes (47), 2-3: Emiliano Marcondes (58)

FCN Rød: David Jensen (58: Runar Alex Runarsson) - Johannes Ritter, Ramon Rodrigues, Nicklas Mouritsen, Patrick Mtiliga (23: Jonathan Vervoort) - Gudmundur Thórarinsson (46: Lasse Petry (65: Christian Køhler)), Mathias Jensen, Christian Køher (31: Collins Tanor) - Souheib Dhaflaoui , Godsway Donyoh, Adnan Mohammad (75: Martin Freese).

FCN Blå: Peter V. Jensen - Dominic Oduro (75: Emil Damgaard), Pascal Gregor, Andreas Maxsø, Mads »Mini« Pedersen - Lasse Petry (46: Gudmundur Thórarinsson, Martin Vingaard, Stanislav Lobotka - Joshua John, Emiliano Marcondes, Tobias Mikkelsen.

arrow Fra leddegigt til højre back
09. februar 2016 kl. 09:37 Opdateret: kl. 12:11
arrow Maxsø: Fokus på FCN
08. februar 2016 kl. 13:00 Opdateret: kl. 12:10