12. december 2017
Christian Lønstrup og resten af Helsingør-holdet vandt onsdag aften efter straffesparkskonkurrence mod Hvidovre på Kæmpernes Arena. Foto: Scanpix.
Christian Lønstrup og resten af Helsingør-holdet vandt onsdag aften efter straffesparkskonkurrence mod Hvidovre på Kæmpernes Arena. Foto: Scanpix.
Foto: Anders Kjærbye/Scanpix Danmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helsingør videre efter straffespark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helsingør videre efter straffespark
Sport FAA - 20. september 2017 kl. 22:45
Af Niels Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Over 1000 tilskuere på Kæmpernes Arena i Hvidovre så Helsingør gå videre i pokalturneringen efter 120 minutters spil og en straffesparkskonkurrence.

Reserveremålmand Aris Vaporakis fik chancen i buret, da Helsingør tog til Hvidovre for at spille pokalkamp. Og han fik i allerhøjeste grad bevist, at han er en god substitut for Mikkel Bruhn.

Ikke alene var Aris Vaporakis bundsolid i alt, hvad han foretog sig i både den ordinære spilletid og i den forlængede spilletid. Men han viste også høj klasse, da det hele skulle afgøres på straffespark.

Begge hold udnyttede tre af de fem obligatoriske spark, og her havde Aris Vaporakis et par gode redninger, og så endte det hele med at Frederik Bay kunne sende bolden i mål til 4-3 med et spark, der prellede af på undersiden af overliggeren.

Hos Helsingør var Tobias Harro Christensen en evig kilde til problemer hos Hvidovre, der havde svært ved at stoppe ham.

Hvidovre havde brugt sine tre udskiftninger allerede efter 62 minutter og i slutfasen var adskillige af de rødblusede godt møre med tendenser til krampe. Her så man forskellen på at ligge i toppen af 2. division og så være i Superligaen.

Hos Helsingør kom William Kvist også ind og han nåede nærmest at udrette lige så mange positive ting id en kamp som i hele den sæson, han var i AB.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk