20. marts 2019
Peter Feher (med) holder humøret højt til træning i FC Helsingør, der i morgen møder HB Køge på udebane. Foto: Mads Hussing
Peter Feher (med) holder humøret højt til træning i FC Helsingør, der i morgen møder HB Køge på udebane. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helsingør må arbejde for målene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helsingør må arbejde for målene
Sport FAA - 22. september 2018 kl. 09:55
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Helsingørs nye træner Peter Feher har haft holdet i snart to uger, og han fik en ilddåb i søndags i Silkeborg. Her tabte holdet 3-0.

Nu gælder det så kampen mod topholdet HB Køge søndag.

- Den skal gribes an som mod Silkeborg. Vi skal spille til, og så se hvor lang tid, det holder. Vi skal møde et hold, der er godt struktureret og spiller god bold, og man kan godt se, at de har heldet i øjeblikket. De har masser af selvtillid, og man kan mærke den tro og kampånd, som man får, når det går godt, siger træneren, der mener, at det er en opgave, der godt kan lade sig gøre.

- Vi tager det i stiv arm. Det er jo spillere, som vi kender. Det er jo ikke Real Madrid, vi skal op imod. Så troen er på, at det er en opgave, der kan lykkes.

Alle rundt om klubben står og råber på en angriber, der kan score mål. Peter Feher er af den overbevisning, at målene nok skal komme.

- I søndags synes jeg, at vi var uheldige. Nico har en god afslutning, der rammer indersiden og hopper ud, Holst rammer sammenføjningen. Så vi har gode muligheder, men jeg er stadig der, hvor jeg tror, når vi får arbejdet med tingene mere, så kommer overskuddet, og så kommer roen i de afgørende faser, siger Peter Feher og fortsætter:

- Som jeg siger, jo mere vi får arbejdet, og jo bedre formen bliver, jo mere vi får styr på aftaler, jo mere kommer vi til at score.

Peter Feher er godt klar over, at mange fans gerne ser, at der kommer skub i målscoringen. Det er det helt afgørende. Når man kigger på morgendagens modstander, så har de ligesom Helsingør ladet 10 mål gå ind, men hvor Helsingør kun har scoret syv gange, så har HB Køge nettet hele 22 gange. Det er forskellen på at have ni point og 22 point.

- Selvfølgelig er det en svær periode, men der er ingen, der er døde endnu. Der er masser af runder endnu. Vi har ikke en gang mødt alle hold. Lad os lave status efter et par kampe, og se hvor vi står. Men det altafgørende er fansenes opbakning. Den er vigtig, hvis det her skal lykkes. Så derfor er det fedt at se, dem der var i Silkeborg, for det betyder meget for os allesammen, siger Peter Feher.