19. maj 2019
Frederik Roepstorff i aktion for barndomsklubben Espergærde i et opgør mod Frem Hellebæk. Foto: Claus Birch
Frederik Roepstorff i aktion for barndomsklubben Espergærde i et opgør mod Frem Hellebæk. Foto: Claus Birch
Foto: Claus Birch/Foto: Claus Birch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helsingør holder på egen avl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helsingør holder på egen avl
Opdateret 17. oktober 2018 kl. 19:54
Sport FAA - 17. oktober 2018 kl. 19:13
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er altid noget særligt for en klub at kunne føre en spiller fra egne rækker frem til førsteholdet, og FC Helsingør var da også stolte, da 1. divisionsklubben onsdag kunne offentliggøre, at den har forlænget aftalen med den 20-årige Frederik Roepstorff frem til sommeren 2020.

- »Robber« er et produkt af fodbolden her i kommunen, og har spillet ungdomsfodbold i Espergærde siden han var helt lille. Han er en spiller der har arbejdet hårdt og længe, og som vi har kunnet se blive mere og mere moden, og tage mere og mere ansvar for sin fodbold i den tid han har været i klubben. Den kontrakt vi har underskrevet i dag er belønningen for hans hårde arbejde hidtil, men jeg er sikker på, at »Robber« godt ved, at arbejdet først er ved at begynde nu. Han bliver spændende at følge, og vi er meget glade for, at det bliver i FC Helsingør vi kan følge ham, lyder det fra FC Helsingørs Janus Kyhl i en pressemeddelse.

I ungdomstiden var Frederik Roepstorff også omkring FC Nordsjælland. Han skiftede dog tilbage til FC Helsingør som U17-spiller, og herfra blev han sidste sæson sommer tilknyttet Superliga-truppen. Han nåede at sidde på bænken et par gange, men det er i denne sæson, at han for alvor er begyndt at få noget spilletid.

- Jeg er kommet tættere og tættere på holdet. Jeg føler, at jeg har udviklet mig meget i min tid i FC Helsingør, siger Frederik Roepstorff.