18. november 2018
HØJ's Mikkel Sjøberg udfordrer Skives Nicolai Hvid. Foto: Mads Hussing
HØJ's Mikkel Sjøberg udfordrer Skives Nicolai Hvid. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HØJ satte føring over styr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HØJ satte føring over styr
Sport FAA - 09. februar 2018 kl. 22:05
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var to hold med få sejre i de seneste kampe. HØJ var uden sejr i tre turneringskampe og en pokalkamp, og seneste seneste sejr var 19. december mod midterholdet Skæring. Skive havde kun en sejr i de seneste fem kampe, og det var over bundholdet fra Fredericia.

HØJ begyndte med Peter Nørklit på mål, men da han ikke havde haft en eneste redning efter 13 minutter, så blev han taget ud til fordel for Brian Jørgensen. Han skulle lige bruge fem minutter til at komme igang, men så begyndte han også at tage nogle bolde. Det var med til, at HØJ begyndte at æde sig ind på udeholdets forspring, der var oppe på fem mål.

Angrebsspillet fungerede ikke, og udeholdet var hurtige til at slå kontra. Men da Brian Jørgensen i målet først begyndte at tage fra, så blev der mulighed for at køre kontraangreb. Ved pausen var der kun tre mål op for HØJ, og de blev hentet med det samme i begyndelsen af 2. halvleg.

Efter 35 minutter stod det 14-14 efter en kontrascoring af Emil Bramming, og HØJ fortsatte med at score. Skive tog målmanden ud i deres angreb, men det blev HØJ, der profiterede af det. Tre mål på stribe i tomt mål. målet til 18-14 blev endda sendt ind af målmand Brian Jørgensen, og det fik taget til at lette i Ølstykkehallen.

Derefter var det kun hjemmeholdets frustrationer, der kunne mærkes i hallen. Spillet blev igen forkrampet, det blev svært at score, og udeholdet fik lette mål. Efter otte mål i træk til HØJ, så vendte Skive igen kampen på hovedet. De næste 19 minutter blev tabt 12-2, og selvom HØJ-træner Jesper Fredin i den periode tog begge timeouts, så hjalp det ingenting. Udeholdet scorede på alle deres muligheder, og hjemmeholdet havde meget store problemer med at få bolden i kassen.

1. division, mænd
HØJ-Skive fH 23-27 (11-41)

Målscorere for HØJ: Christopher Rasmussen 4, Jonas Djurhuus 3, Jakob Stork 3, Danni Jørgensen 3, Emil Bramming 3, Jeppe Hjorth 2, Frederik Høyer 2, Jacob Bønnelykke 1, Kristoffer Jessen 1, Brian Jørgensen 1.

Målscorere for Skive fh: Mathias Bitsch 6, Jeppe Hansen 6, Daniel Guldsmed 5, Nicolai Nørager 4, Nikolaj Søndergaard 2, Tobias Rasmussen 2, Rasmus Hansen 1, Tobias Jørgensen 1

Udvisninger: HØJ 3, Skive fh 3
Stillinger undervejs: 2-5, 3-8, 5-11, 10-14, 18-14, 18-21, 20-26

Tilskuere: 110