23. oktober 2019
Brian Gellert.
Brian Gellert.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gellert får ny rolle i FC Helsingør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gellert får ny rolle i FC Helsingør
Opdateret 05. juni 2019 kl. 17:42
Sport Frederiksborg Amts Avis - 05. juni 2019 kl. 17:09
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Brian Gellert har været assistenttræner for Christian Lønstrup i FC Helsingør siden 2012 - og i denne sæson også under Peter Feher og Omid Namazi.

Nu er det dog slut. 42-årige Brian Gellert bliver i FC Helsingør, men han overgår til »en mere administrativ rolle som chefscout«.

- Brian Gellert vil være sportslig ansvarlig i Danmark, og blandt andet få ansvar for scouting og spillerrekruttering, kontrakttegning samt have det daglige ansvar for koordination mellem førsteholdet og administration, skriver FC Helsingør på dets hjemmeside.

Brian Gellert selv glæder sig til at tage sin nye kasket på:

- Det bliver spændende at være med til at skabe det skarpest mulige sportslige setup, og vi skal arbejde benhårdt for at komme tilbage i toppen af dansk fodbold igen. Det bliver en holdindsats, hvor vi skal trække på alle de dygtige mennesker der allerede er i klubben, og bygge videre på det kæmpe arbejde der er blevet udført de sidste mange år. En af mine fornemste opgaver bliver at få vores unge spillere fra U-holdene op på førsteholdet, og jeg kommer til at arbejde tæt sammen med Kenneth Rasmussen og resten af vores ungdomsafdeling, samt folk som Natalie Ahl og Allan Jørgensen fra Helsingør Elite Akademi, så vi kan bygge på de unge, lokale talenter, som vi så gerne vil se på holdet, siger Brian Gellert ifølge hjemmesiden og tilføjer:

- Vi er allerede i fuld gang med at tilrettelægge truppen, og lur mig om vi ikke kan præsentere nyt om spillertruppen allerede i denne uge.