20. oktober 2018
Fie Welling var flyvende for Furesø mod Rødovre og blev topscorer med otte mål. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Fie Welling var flyvende for Furesø mod Rødovre og blev topscorer med otte mål. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Furesø løb bare hurtigst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Furesø løb bare hurtigst
Sport FAA - 12. november 2017 kl. 19:58
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter et nederlag på et enkelt mål seneste Furesøs kvinder i 2. division spillede på hjemmebane, kom holdet tilbage på vindersporet søndag eftermiddag med en overbevisende sejr over Rødovre.

Sådan så det dog langt fra ud til at ende i kampens første halvleg, hvor hjemmeholdet ellers fik lagt presset over på gæsterne ved at komme foran 9-6, men en udvisning stak en kæp i hjulet på Furesøs rytme, og det takkede Rødovre for ved at komme foran 10-11 kort før pausen, inden Furesø fik udlignet inden pausesignalet, men der var grus i maskineriet.

Det blev dog langsomt arbejdet ud, som anden halvleg kom i gang. Planen var klokkeklar med konstante, hurtige angreb og hurtige afslutninger. Det så ikke lige godt ud hver gang, og de første 10 minutter af anden halvleg var præget af en god blanding af gode mål og tekniske mangler.

Men fra 14-14 ændrede kampen sig til Furesøs fordel. For pludselig begyndte de hurtige angreb at gøre ondt på gæsternes humør og angrebsiver, og det smittede af på hjemmeholdets forsvarsspil, som begyndte at tage fra.

Rødovre blev ganske enkelt tvunget ud i en scoringspause på godt 17 minutter, og da man scorede igen, var det til 24-15 med under tre minutter tilbage af kampen.

Furesø løb ganske enkelt fra gæsterne, og de lidt yngre og lettere ben hos hjemmeholdet kom til sin ret. Kun Rødovre-keeper Katrine Morell holdt en smule liv i Rødovre, men hun blev også konstant stillet over for kontrachancer til især Furesø højrefløj, Fie Welling, der sluttede på otte mål og titel som kampens spiller.

2. division, pulje 3, kvinder
Furesø-Rødovre 26-16 (11-11)

Furesø: Fie Welling 8, Mai Dolang 4, Signe Høier 3, Ronja Levisen 3, Maja Olsen 3, Marie Lunde 2, Camma Kristoffersen 2, Clara Zaulich 1.