25. marts 2019
Foto: Mads Hussing
gallery icon

Se billedserie

Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Furesø hev sejren i land

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Furesø hev sejren i land
Sport FAA - 18. november 2018 kl. 19:10
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da den stod 12-17 kort inde i 2. halvleg, så det ud til, at Furesø var på vej mod en komfortabel sejr på udebane mod bundholdet Herlev/Hjorten. Men hjemmeholdet havde mere at skyde med, og de fik Furesø til at stresse. Udeholdet begyndte at brænde en masse chancer, og samtidig hev Herlevs rutinerede målvogter Merete »Gamle« Nielsen en stribe redninger op af ærmet, så det blev alt for spændende.

Især i begyndelsen af kampen scorede Furesøs Ronja Samantha Levisen efter behag. Hun scorede holdets første fire mål, men hun endte kampen med en del frustrationer. Der blev råbt lidt efter hende af hjemmepublikum og hjemmeholdets reserver efter et par konfrontationer på banen. Hun endte dog med at kunne grine, for hun scorede det afgørende mål på straffe med lige under et minut igen. Her gjorde hun det til slutresultatet 23-25.

Herlev/Hjorten-Furesø 23-25 (10-14)

Furesø: Sara Gregersen Nygaard 7, Ronja Samantha Levisen 6, Michala Tullberg Hoff 3, Sofie Henchel Rasmussen 3, Kathrine Hviid Holm 2, Julie Lindhardt-Mejlholm 1, Simone Lund 1.

Udvisninger: Herlev/Hjorten 3, Furesø 1

Tilskuere: 45