19. juli 2019
Frederikssund jubler efter scoringen til 1-1. Foto: Mads Hussing
gallery icon

Se billedserie

Frederikssund jubler efter scoringen til 1-1. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frederikssund satte tingene på plads i 2. halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frederikssund satte tingene på plads i 2. halvleg
Sport FAA - 29. august 2018 kl. 22:42
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frederikssund havde problemer undervejs med at putte bolden i kassen, men til sidst kom målene, og så vandt holdet 5-2 over Virum-Sorgenfri i Sjællandsserien. Der var tydelige frustrationer i Frederikssundlejren undervejs i kampen. Holdet kom bagud efter fem minutter, og selvom hjemmeholdet pressede og pressede, så ville bolden ikke ind.

Adam Kielsgaard havde en bold en meter fra målet, men bolden sneg sig forbi mål, og Frederikssund havde flere gode muligheder, inden Frederik Sommer satte sig igennem på et kontraangreb og satte bolden ind til 1-1. Det var også pausestillingen, selvom hjemmeholdet burde have været foran. De havde også 10 minutter midt i halvlegen, hvor Virum-Sorgenfri havde fået et gult kort, så de var en mand mindre på banen i 10 minutter.

I 2. halvleg fortsatte udeholdets mål med at være forhekset. Oliver Juul Hansen havde to friløber, men afslutningerne sneg sig forbi hver deres stolpe. Det var dog Oliver Juul Hansen og hans hurtige løb, der var en af koderne til at knække Virum.

Da han fik muligheden for tredje gang, så svigtede han ikke, og så var Frederikssund foran 2-1.

Bare nogle minutter senere var der drama i Virums felt. En bold blev spillet frem, og mens Christian Helev sendte bolden i netmaskerne, så vinkede linjedommeren for offside. Det valgte dommeren dog ikke at dømme, og han dømte mål i stedet for.

Kampen virkede afgjort, men Virum sendt store Sebastian Schirmer på banen. Han var farlig i flere situationer, hvor Lasse Hylleholt Bai i Frederikssundmålet reddede hjemmeholdet i at indkassere et reduceringsmål.

Det kom dog efter en kæmpefejl af netop indskiftede Phillip Kvistgaard Simonsen, der headede mod eget mål og satte et angreb igang, der resulterede i et mål.

- Vi får modgang og lukker den ind til 3-2, og der sætter den sig lige, og man tænker »det er løgn det her«, siger Frederikssunds træner Martin Hilstrup, der var rigtig godt tilfreds med holdets indsats:

- Vi finder aggressiviteten i vores pres, og vi får alle til at arbejde stenhårdt. Så rammer vi dem, men den fart vi har, og vi skal vel score fire-fem mål mere.

Kampen blev afgjort med syv minutter igen, hvor Oliver Juul Hansen modtog et indlæg i feltet midt foran mål, og den headede han i kassen. I overtiden fik han endnu en friløber, men der valgte han at spille Shahab Khoshival, der kunne afslutte målfesten med et mål til 5-2.

Dermed har Frederikssund seks point efter to kampe. Næste gang holdet skal i aktion er lørdag 8. september på udebane mod Farum, der både har tabt og vundet i deres to første kampe.

Sjællandsserien, pulje 1
Frederikssund-Virum/Sorgenfri5-2 (1-1)

Mål: 0-1: Frederik Jegind Christensen (5), 1-1: Frederik Grønbæk Sommer (35), 2-1: Oliver Juul Hansen (56), 3-1: Christian Helev (58), 3-2: Sebastian Schirmer (79), 4-3: Oliver Juul Hansen (83), 5-2: Shahab Khoshival (90).

Tilskuere: 95