15. december 2018
Frederikssund jubler efter 1-0-målet tidligt i 1. halvleg. Foto: Mads Hussing
Frederikssund jubler efter 1-0-målet tidligt i 1. halvleg. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fortjent Frederikssund-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fortjent Frederikssund-sejr
Sport FAA - 14. april 2018 kl. 15:49
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De første 10 minutter i hver halvleg var Glostrup toneangivende, men i de resterende 70 minutter stod der Frederikssund på det meste i lørdagens opgør i Sjællandsserien. Frederikssund vandt 2-0 på et mål i hver halvleg.

Hvis Frederikssunds afleveringer omkring Glostrups felt havde været skarpere, så kunne sejren nemt være blevet større. Afleveringerne fra kanterne - både i spillet og ved dødboldene - var simpelthen for uskarpe, og de fandt sjældent en medspiller.

Det lykkedes dog i det 13. minut, hvor Stephan Traoré blev ved med at kæmpe, og tilsidst var han helt fri og kunne nemt putte bolden i det tomme mål.

Det satte lidt gang i Frederikssund, der fik skubbet spillet længere frem på banen. Det var dog en 1. halvleg, hvor ingen af holdene var farlige, og den endte også 1-0 til Frederikssund.

2. halvleg begyndte som de første 45 minutter med udeholdet som de mest angrebslystne. Glostrup havde også en chance efter få minutter, men Lasse Bai i Frederikssund-målet tog sig af skuddet.

Igen overtog hjemmeholdet styringen, og især i 2. halvleg var den gal med præcisionen. Der var masser af muligheder for at få bolden indover og for at få kontraspillet igang, men hver gang fejlede det.

Tilskuerne skulle hen til kampens allersidste minut, før Frederikssund fik udbytte af overtaget. Daniel Randsted var lige kommet på banen minuttet før, og nu fik han en halv friløber. Her prøvede han at drible, men blev holdt væk fra bolden med ulovlige midler, og dommeren pegede på straffesparkspletten.

Martin Brosø Hansen tog sig af straffesparket, og det omsatte han sikkert til mål. Dermed skulle Frederikssund bare have de sidste minutter til at gå, inden det sidste fløjte lød.

Sjællandsserien
Frederikssund-Glostrup 2-0 (1-0)

Mål: 1-0: Stephan Traoré (13), 2-0: Martin Brosø Hansen (90).

Tilskuere: 164