22. oktober 2019
FC Helsingørs direktør Jansu Kyhl byder Lucas Haren velkommen i klubben. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

FC Helsingørs direktør Jansu Kyhl byder Lucas Haren velkommen i klubben. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Feher henter endnu et af sine tidligere talenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Feher henter endnu et af sine tidligere talenter
Sport Frederiksborg Amts Avis - 04. december 2018 kl. 18:59
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Før sæsonen kom Carl Lange til FC Helsingør fra HIK, og nu henter man også Lucas Haren på en kontrakt til sommeren 2021 fra cheftræner Peter Fehers tidligere klub HIK. Hvor Carl Lange begyndte godt og gav holdet en masse fart, så har især hans manglende kvalitet i afslutningerne været iøjnefaldende på det seneste.

Nu får han hjælp til lige netop det fra en sine tidligere holdkammerater til den. Det drejer sig om 21-årige offensivspiller Lucas Haren, der er søn af tidligere topspiller Piotr Haren, der spillede både for KB, Frem, FC København, Lyngby og AGF.

Lucas Haren har spillet som ungdomsspiller i KB, HIK og FC Nordsjælland, og som seniorspiller i HIK og Randers FC. Lucas kommer til med Superligaerfaring, da han således nåede en lille håndfuld kampe i Randerstrøjen, inden han i sommer vendte tilbage til HIK i jagt på mere spilletid.

Det er en spiller med selvtillid, der nu kommer til FC Helsingør.

- Jeg fandt spilleglæden igen i HIK efter min tid Randers, der var præget af uroen i klubben, især til sidst, siger Lucas Haren ifølge en pressemeddelelse fra FC Helsingør, hvor han også fortæller, at han har talt med blandt andre FC Helsingør-direktør Janus Kyhl igennem efteråret.

- Jeg har snakket med Janus og klubben et stykke tid, og jeg glæder mig til at blive del af projektet. Jeg har jo spillet under Peter i HIK, og han er en fin fyr og en meget dygtig og detaljeorienteret træner, siger Luacs Haren, der har en klar idé om hans egne kompetencer:

- Mine styrker er fart og målfarlighed. Jeg kan spille alle de offensive pladser, men har primært spillet kant i min seniortid. Jeg glæder mig til at starte op i Helsingør, og give den fuld gas for FCH.

Det er en glad FC Helsingør-direktør, der byder Lucas Haren velkommen.

- Lucas er en spiller vi har »flirtet med« et stykke tid. Han er en ung spiller, der har gjort det rigtig godt i HIK, og som vi har haft på blokken før. Vi er meget tilfredse med, at han har valgt vores projekt, og som passer ind i vores filosofi, siger Janus Kyhl og uddyber:

- Han er en spiller, der kan give os den øgede konkurrence i front vi gerne vil have, og som kan udfylde flere forskellige roller offensivt. Samtidigt er han en spiller, der kender Peters måde at spille og træne på, og hvor de ikke skal bruge tid på at føle hinanden for meget på tænderne. Vi ved hvad vi får i Lucas, og det er en ung, talentfuld spiller, som vi venter os en del af allerede i foråret.

FC Helsingør har i efteråret ikke levet op til hverken egne eller omgivelsernes forventninger. Som nedrykker fra Superligaen var det forventet, at holdet skulle ligge i den bedste halvdel og kæmpe med om de forreste pladser, der giver mulighed for oprykning.

Det er ikke sket, og FC Helsingør overvintrer på en sidsteplads i 1. division.