10. december 2019
FC Nordsjaelland's Andreas Skov Olsen celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League, third qualifying round, second leg soccer match between Partizan Belgrade and Nordsjaelland at the Partizan stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, Aug. 16, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
FC Nordsjaelland's Andreas Skov Olsen celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League, third qualifying round, second leg soccer match between Partizan Belgrade and Nordsjaelland at the Partizan stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, Aug. 16, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Foto: Darko Vojinovic/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCN'er: Ville gerne møde Pepe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCN'er: Ville gerne møde Pepe
Sport Frederiksborg Amts Avis - 17. august 2018 kl. 01:38
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når man har siddet og spillet med dem i Playstation-spillet Fifa, så kunne det jo være meget sjovt at spille mod dem i virkeligheden.

arrow Læs også: Sultne efter mere Europa

Men sådan blev det ikke denne gang for FC Nordsjællands ene målscorer i 3-2-nederlaget til Partizan Beograd, Andreas Skov Olsen.

- Lige nu er jeg rigtig ærgerlig. Vi stod til at møde Besiktas med Pepe og nogle andre store stjerner. Jeg har haft ham på mit Ultimate Team-hold i Fifa. Det havde været sjovt at spille mod dem, siger han til Frederiksborg Amts Avis/sn.dk

- Jeg håber, der er europæiske kampe igen næste år, og at vi så når hele vejen til den tid.

Han var ellers manden, der i den grad sprøjtede optimisme ind i den nordsjællandske lejr, da han allerede efter ni minutters spil bragte FCN foran 1-0.

- Det var et vildt godt mål med det opspil, og det gav os noget tro på, at vi kunne lave nogle flere, siger han og fortsætter om følelsen af at score det vigtige mål:

- Da jeg så bolden gå i mål, tænkte jeg da lidt over, at jeg lige havde scoret mod Partizan Beograd. Men ellers var det bare tilbage og så gå efter det næste mål. Det var en vanvittig fed følelse.

Det endte dog med en skuffelse i FCN-lejren, da serberne endte med at vinde 3-2 og dermed 5-3 samlet.

Så nu skal der høstes erfaringer, så sigtet kan rettes mod flere store oplevelser i Europa.

For det var det på Partizan Stadion.

- Man kunne godt høre deres fans, selv om der var lidt plads ud til tilskuerne. Det var et vildt stadion. Gammelt, men fansene var helt vilde. Det var en stor oplevelse, siger Andreas Skov Olsen.

- Det var en anden måde end for eksempel ude i Brøndby, for det var hele vejen rundt på stadion. Det er fedt at se, hvordan fodbold er hernede i Serbien og uden for Danmark.

- Det giver også en selv lidt mere intensitet, og man er mere klar i hovedet.

arrow Keeper: Uacceptable dødbolde
17. august 2018 kl. 01:27 Opdateret: kl. 01:27
arrow Hjulmand: Dødbolde var forskellen
16. august 2018 kl. 22:57 Opdateret: kl. 22:57
arrow FCN er færdig i EL efter hæderligt nederlag i Beograd
16. august 2018 kl. 22:27 Opdateret: kl. 22:28