18. juli 2019
Kasper Hjulmand vil helst ikke tabe til den tidligere U19-træner i FC Nordsjælland, Morten Karlsen, der nu står i spidsen for HB Køge. FCN og HB Køge mødes i pokalturneringens tredje runde.
Kasper Hjulmand vil helst ikke tabe til den tidligere U19-træner i FC Nordsjælland, Morten Karlsen, der nu står i spidsen for HB Køge. FCN og HB Køge mødes i pokalturneringens tredje runde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCN-træf i pokalturneringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCN-træf i pokalturneringen
Sport FAA - 13. september 2018 kl. 14:05
Af Rudi Dalsgaard- Nej. Du har ret. Det må ikke ske, griner FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand.Han vil helst ikke tabe til 1. divisions HB
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årsagen er naturligvis, at man altid går efter at vinde både kampen og pokalturneringen, men kampen er lidt vigtigere, fordi HB Køge trænes af den tidligere FC Nordsjælland-spiller og ungdomstræner i flere år, Morten Karlsen.

Og Kasper Hjulmand kan nok forvente, at han må høre lidt for det på det personlige plan, hvis det skulle lykkes Karlsens tropper at komme forbi Hjulmands. Så derfor må det helst ikke ske, at FC Nordsjælland taber til HB Køge, lyder det fra Hjulmand med et stort grin.

- Det er da meget sjovt at skulle møde ham. Jeg sender lige en sms om lidt. Men når kampen kører er det ligegyldigt, og så er det jo ikke os, der spiller kampene. Det er spillerne, siger Hjulmand.

Rent sportsligt ser han også en stor udfordring i at møde HB Køge, der er kommet godt fra start i 1. division med fem sejre i syv kampe.

- Det kunne vel ikke være meget sværere. For det er en rigtig god modstander fra toppen af 1. division. Det bliver en god test mod en klub, vi kender rigtig godt. Jeg har set dem, og jeg må sige, at jeg synes, de er gode.

I HB Køge har man de senere år nydt godt af spillere fra FC Nordsjælland og har for tiden angriberen Jakob Johansson i truppen. I foråret lejede man også ghaneseren Abdul Mumin.

3. runde i pokalturneringen spilles i slutningen af september.