14. december 2017
FC Nordsjællands topscorer Ernest Asante er ikke med i truppen til onsdagens pokalkamp mod Vejgaard. Foto: Rudi Dalsgaard
FC Nordsjællands topscorer Ernest Asante er ikke med i truppen til onsdagens pokalkamp mod Vejgaard. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCN-profiler får pokalfri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCN-profiler får pokalfri
Sport FAA - 26. september 2017 kl. 19:53
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Nordsjælland vandt DBU Pokalen to år i træk i 2010 og 2011, men i de seneste år har der været flere skuffende exits mod mindre hold som eksempelvis Næstved og SC Egedal.

Det har dog ikke forhindret cheftræner Kasper Hjulmand i at skifte en del ud i den trup, der onsdag går på banen mod danmarksserieholdet Vejgaard i Aalborg i 3. runde.

Seks spillere fra seneste kamp i Superligaen mod Sønderjyske er ikke med i truppen. Det drejer sig om Karlo Bartolec, Ernest Asante, Patrick Mtiliga, Mathias Jensen, Viktor Tranberg og Magnus Kofod-Andersen.

Til gengæld er fire U19-spillere indlemmet i truppen. Det drejer sig om Andreas Olsen, Nikolai Baden Frederiksen, Frederik Juel Christensen og Mikkel Damgaard.

- Jeg prøver naturligvis at stille et hold, der kan bringe os videre i turneringen. Der kommer også spillere med, der har fortjent mere spilletid, end de har fået i Superligaen hidtil i denne sæson, hvor vi ikke har skiftet så meget. Mange har ventet på chancen og arbejdet hårdt for den, og vi stiller et slagkraftigt hold, for vi prioriterer pokalen meget højt, lyder det fra Kasper Hjulmand til klubbens hjemmeside.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk