25. august 2019
Victor Nelsson (i midten) må sidde over mod Hobro med karantæne efter en advarsel fra kampen mod Brøndby.
Victor Nelsson (i midten) må sidde over mod Hobro med karantæne efter en advarsel fra kampen mod Brøndby.
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCN må selv op i fart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCN må selv op i fart
Sport Frederiksborg Amts Avis - 16. februar 2019 kl. 09:57
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tempo og intensitet. Det er nøgleordene for FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand, når han snakker om sit hold. For har FC Nordsjælland både tempo og intensitet i det, de foretager sig, så er man nået rigtig langt i forhold til at vinde en Superligakamp.

Det kom næsten automatisk i forårets første runde mod Brøndby, en kamp som endte 3-3. For Brøndby var med på legen og ville også gerne selv sprinte og presse, når de fik chancen.

Men lørdag eftermiddag er det altså Hobro, der kommer på besøg i Farum. De spillede 0-0 mod AC Horsens i deres forårsåbner og vil givetvis ikke have særlig travlt med noget som helst, når de løber rundt på kunstgræsset i Right to Dream Park.

- Vi vidste godt, hvilken type kamp det ville blive mod Brøndby, og at folk bagefter ville synes, at vi så godt ud og det hele. Det bliver bare noget helt andet mod Hobro. Dem har vi ikke spillet godt i mod længe, lyder det fra Kasper Hjulmand.

- Det bliver en svær opgave at få det rigtig udtryk ind på banen, og vi skal være koncentrerede og tålmodige for at holde tempoet højt. Det vil vi gerne have i hele kampen, men det vil også være meget op til os at få det lagt ind hele vejen igennem.

- Vi er ikke gode til at spille langsomme, kontrollerede kampe. Så vi skal have åbnet kampene op, og det er måske også lidt for vildt til min smag, faktisk, men det er dét, der er holdets dna, og det er det, der skal gøre, at vi kan vinde kampene.

FC Nordsjælland må undvære forsvarskrumtappen Victor Nelsson på grund af karantæne, og det vil give rokader på holdet. Spørgsmålet er kun, om Hjulmand vil udskifte midterforsvareren én til én med for eksempel Viktor Tranberg eller Benjamin Tiedemann, eller om der skal sadles om og trykkes mere på i offensiven i forventning om, at man kommer til at have bolden rigtig meget.

Kampen fløjtes i gang kokken 16.00 i Right to Dream Park.