21. juli 2019
FC Helsingør tog en vigtig sejr i forårspremieren i Thisted. Arkivfoto: Allan Nørregaard
FC Helsingør tog en vigtig sejr i forårspremieren i Thisted. Arkivfoto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Helsingør tager et hop i tabellen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Helsingør tager et hop i tabellen
Sport FAA - 03. marts 2019 kl. 16:42
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

1. division er tæt, og med 3-1-sejren ude over Thisted i dag er Helsingør nu på niendepladsen i rækken, hvor man inden runden lå nummer tolv.

Thisted er det dårligste hjemmehold i 1. division, og de kunne heller ikke gøre noget ved FC Helsingør, der kom ud til forårspremieren med fornyet energi og tro på tingene.

Der skulle ikke gå mere end lige over fem minutter, før Christian TK Køhler sendte et frispark ind i fjerneste målhjørne. Bolden blev sendt helt op i hjørnet, og så var udeholdet igang.

Det dramatiske højdepunkt i 1. halvleg skete bare minuttet senere, hvor der blev begået et stort frispark på Helsingørs målmand Viktor Anker lige uden for feltet. Han modtog behandling i nogle minutter, men han kom på benene igen og spillede kampen færdig.

Resten af 1. halvleg var chancefattig, og ingen af holdene lagde rigtig op til flere scoringer de første 45 minutter.

Det kom der dog i 2. halvleg. Efter et kvarters spil slog Carl Lange endelig til. Han driblede sig til mange muligheder i efteråret uden at få noget ud af det, men her gjorde han det til 2-0 til udeholdet.

Bare fire minutter senere fik Thisteds Laus Nielsen sit andet gule kort, og dermed var Helsingør en mand i overtal i resten af kampen. Det har Helsingør ikke de bedste erfaringer med, men her gik det godt. Der gik ikke mange minutter, så lukkede Nicolas Mortensen reelt kampen, da han kom alene igennem og gjorde det til 3-0 til FC Helsingør til de medrejsende fans store jubel.

Christian Kudsk fik reduceret for Thisted med lige under 20 minutter igen, men det var bare kosmetisk. FC Helsingør tager tre vigtige point i bundstriden, hvor holdet både overhalede Thisted, Hvidovre og Roskilde.