18. oktober 2019
Stenløses Rasmus Zinck presses af Farums Christian Mørk. Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Stenløses Rasmus Zinck presses af Farums Christian Mørk. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dødelige dødbolde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dødelige dødbolde
Sport Frederiksborg Amts Avis - 24. maj 2019 kl. 22:57
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stenløse er fortsat i spil til førstepladsen i Sjællandsserien efter holdet på udebane besejrede Farum 3-0.

Farum startede ellers ganske frisk, og der var kun spillet et par minutter, da hurtige Michael Agunbiade tog den direkte vej mod mål, men Stenløse-keeper Michael Thomsen kom godt ud af sit mål og fik blokeret, mens Kasper Wiese sendte riposten over mål.

Det skulle så også vise sig at blive Farum største mulighed i den kamp. Langsomt overtog Stenløse spillet.

Mikkel Carentius fik en stor mulighed for at bringe gæsterne foran, men Martin Schøtt Kristensen i Farums mål lavede en stor redning langs jorden.

Men Stenløse fik brudt dødvandet, og det skete efter en indøvet detalje, der er set flere gange i sæsonen. Kristian Østerdal slog et skruet frisparksindlæg ind mod Søren Duus Saigal, der så headede diagonalt ud i det lange hjørne, og så var Stenløse i front.

I 2. halvleg forsøgte Østerdal sig med endnu et af disse indlæg. Her var det imidlertid Farum-forsvaret, der selv var ved at dirigere bolden i nettet, men Martin Schøtt Kristensen redde oppe under overliggeren.

Stenløse var dog ikke færdige med at slå indlæggene. Kristian Østerdal overlod det midt i 2. halvleg til Kristian Krøyer at tage et frispark, der lå bedre til en højrefod. Krøyer fandt Søren Duus Saigal, der kunne tage bolden ned med brystet og hamre den i nettet til 2-0.

Så var kampen reelt afgjort. Farum formåede ikke at spille sig til de store muligheder, og i stedet øgede Stenløse med mindre end ti minutter igen. Rasmus Zinck sendte indskiftede Casper Thygesen af sted i dybden, og Thygesen hamrede bolden op i det korte hjørne.