23. marts 2019
Kasper Wiese (i midten) fik et rødt kort, da han sad på bænken og afsonede et gult kort. Foto: Mads Hussing
Kasper Wiese (i midten) fik et rødt kort, da han sad på bænken og afsonede et gult kort. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det fungerede ikke for Farum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det fungerede ikke for Farum
Sport FAA - 22. september 2018 kl. 18:36
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en eftermiddag, hvor ikke meget lykkes for Farum. Det var svært at sætte et par afleveringer sammen mod et aggressivt Liria-hold, der var effektive og vandt kampen i Sjællandsserien 4-0 ved Farum Park.

Det var tydeligt, at Farum ikke havde noget imod, at Liria havde bolden meget. Farum var ikke helt oppe at presse, når Lirias forsvar havde bolden. De ville slå til i bagrummet, når de havde bolden, da der var et par midterforsvarere, der ikke var blandt de hurtigste fodboldspillere.

Planen blev dog bare slået fuldstændig i stykker i det sidste kvarter i 1. halvleg. Ved det første mål blev der hugget til fra kanten i venstre side, og der havde Farums målmand Martin Schøtt Kristensen ikke det store at gøre, men ved de næste to mål så han ikke godt ud. Tre minutter før pausen dumpede en bold ned midt foran mål efter et hjørnespark, og ingen fik sparket bolden væk, og så stod det 2-0 til udeholdet. Bare et par minutter senere havde Liria hjørnespark igen, og Martin Schøtt Kristensen gik ud af målet og hoppede for at bokse til bolden, men han ramte den ikke, og så strøg bolden direkte i mål.

Seks minutter inde i 2. halvleg burde det være blevet 4-0 til udeholdet, da Martin Schøtt Kristensen halvklarede, og bolden røg lige ud til udeholdet, men bolden blev fumlet på ydersiden af stolpen.

Da der manglede en halv time begyndte tingene at lykkes for hjemmeholdet. Der var flere gode muligheder til især indskiftede Mikkel Watz Ørting, men bolden ville ikke ind.

Farums comeback blev endeligt forpurret, da Kasper Wiese ifølge dommeren begik et frispark, der var til gult kort. Det giver 10 minutter på bænken, og her gik der ikke mange minutter, før en noget nærtagende linjedommer syntes, at Kasper Wiese brokkede sig til endnu et gult kort, og dermed blev han sendt i bad.

Det startede et noget ophidset skænderi mellem træner Peter Alsted, dommer og linjedommer, som der ikke kom andet end store frustrationer ud af.

Farum havde dog flere muligeder i det sidste kvarter, men det sidste søm i Farums ligkiste blev sat ind bare to minutter før tid, hvor udeholdet udnyttede et kontraangreb.