19. maj 2019
Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bundhold tilføjer HØJ første nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bundhold tilføjer HØJ første nederlag
Sport FAA - 14. oktober 2018 kl. 20:04
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HØJ var uden nederlag i sæsonens fem første kampe, og Ølstykke-Jyllinge-mandskabet kunne for et par timer have spillet sig på førstepladsen i mændenes 1. division med en sejr over bundholdet HEI Skæring, der har tabt sæsonens fem første kampe.

Man kunne forledes til at tro, at det ville være en formssag for HØJ at hjemtage de to point fra Århus-forstaden Skæring. Men sådan skulle det langt fra gå. HØJ blev sendt hjem med et chokerende stort nederlag på 14 mål med cifrene 36-22.

- Det må aldrig ske. Uanset hvem vi møder, så må vi ikke tabe med 14 mål, siger HØJs træner Jesper Fredin.

Han afviser, at HØJ undervurderede modstanderen.

- HEI har haft et svært startprogram, hvor de har mødt holdene i top 5. De har haft flere ude i starten af sæsonen, men i dag havde de alle med. Jeg kender udmærket mange af spillerne fra min egen tid i Skanderborg. De har et rigtig godt hold. Det var vi bevidste om, siger Jesper Fredin og fortsætter:

- Men vi kommer aldrig rigtig ind i kampen. Vores defensiv for aldrig fat for alvor, og i angrebet spiller vi også langt under niveau. Vi spiller for meget på tværs i stedet for at være mere direkte.

HØJ nåede ellers at være foran i starten af kampen, men mod slutningen af 1. halvleg gik det helt skævt, hvor HEI med fem mål i træk bragte sig foran 16-9.

- Vi brænder en masse. Det være sig fra fløjen, på stregen, på straffe og i kontra, og så slog HEI kontra, siger Jesper Fredin.

HØJ havde ellers Morten Slundt tilbage i opstillingen, men den tidligere landsholdsspiller kunne ikke gøre fra eller til på en helskidt HØJ-dag. Det kunne målmændene heller ikke. Peter Nørklit startede inde. Han blev siden afløst af Brian Jørgensen, men det kunne ikke ændre noget.

Det kunne pausen heller ikke. Hvor 1. halvleg blev tabt med otte mål, så blev 2. halvleg tabt med seks mål, og så var der tilbage kun en lang bustur hjem fra Århus til at fundere over tingene.