23. november 2017
Rasmus Suhr Petersen åbnede scoringen for Stenløse. Foto: Rudi Dalsgaard (arkiv)
Rasmus Suhr Petersen åbnede scoringen for Stenløse. Foto: Rudi Dalsgaard (arkiv)
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bundhold fik nyt liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bundhold fik nyt liv
Sport FAA - 15. april 2017 kl. 16:56
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stenløse hentede årets første sejr, da danmarksserieholdet lørdag i påsken besejrede Virum-Sorgenfri 2-1 hjemme på Stenløse stadion.

Stenløse fik en ønskestart, da Lasse Bruncke headede et hjørnespark ned for fødderne af Rasmus Suhr Petersen, der vendte sig om og fik banket bolden i kassen.

Der stod ellers en kold vind på langs ad banen, og i modvinden blev Stenløse presset langt tilbage i 1. halvleg. Virum-Sorgenfri sværmede omkring Tim Lunds Stenløse-mål. Blandt andet havde Oscar Vraae et frispark på overkanten af overliggeren.

Det kunne ikke blive ved med at gå godt, og den fortjente udligning faldt midt i halvlegen efter et frisparksindlæg i feltet. Stenløse-forsvaret forsøgte at trække offside, men det lykkedes ikke, og så stod tre Virum-spillere i kø for at score. Stopperen Oliver Rosendal stod forrest og headede bolden i nettet.

Hjemmeholdet kunne være bedst tjent med at gå til pause med 1-1, og da Stenløse skulle have medvind i 2. halvleg, så løjede vinden pludselig helt af. Flaget på stangen hang slapt ned, men alligevel blev det en helt anden kamp.

Stenløse satte sig på 2. halvleg fra start, og man kunne ikke indvende noget imod, at hjemmholdet fik fik bragt sig foran. Det skete efter et langt indkast fra Søren Duus Saigal. Lasse Bruncke fik snittet bolden videre, og i en større klumpspilsituation fik Dennis Jakobsen ad to omgange sendt bolden ind over stregen.

Til sidst pressede Virum-Sorgenfri på for en udligning. Der blev pumpet høje bolde ind i feltet, men Stenløse modstod presset, selv om nerverne havde indfundet sig med mere end syv minutters tillægstid.

Danmarksserien pulje 1
Stenløse-Virum/Sorgenfri 2-1 (1-1)

Mål: 1-0: Rasmus Suhr Petersen (4), 1-1: Oliver Rosendal (25), 2-1: Dennis Jakobsen (75)

Tilskuere: 83

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk