20. oktober 2019
Johan Meklenborg spillede igen en stor kamp. Foto: Hans Jørgen Johansen (arkiv)
Johan Meklenborg spillede igen en stor kamp. Foto: Hans Jørgen Johansen (arkiv)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bonuspoint i Holstebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bonuspoint i Holstebro
Opdateret 05. december 2018 kl. 22:27
Sport Frederiksborg Amts Avis - 05. december 2018 kl. 20:53
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjælland Håndbold hentede et overraskende point onsdag aften i Gråkjær Arena i Holstebro, da det blev til 28-28 mod TTH Holstebro i mændenes Håndboldliga.

Og Nordsjælland var endda tæt på at stryge hele puljen. Gæsterne tog timeout med 47 sekunder igen og kørte et sidste langt angreb. Her afsluttede Kasper Kisum med fire sekunder igen. Han ramte stolpen, men det gav i det mindste ikke TTH Holstebro mulighed for at køre et af dets hurtige kontraangreb, som hjemmeholdet ellers havde praktiseret adskillige gange i opgøret.

- Men vi kan jo ikke andet end at være ærgerlige. Jeg synes, at der bliver begået et kæmpeklart straffekast på Kasper Kisum. Hans direkte modspiller, Kasper Kildelund, står langt inde i feltet og dækker op, siger Nordsjællands sportschef Jørn Blom Hansen.

Det var gennem det meste af opgøret en lige kamp. Ingen af holdene havde en to-målsføring i 1. halvleg, hvor Andreas Nielsen med tre scoringer i de sidste fem minutter var med til at sikre Nordsjælland 13-13 ved pause.

Cheftræner Ian Marko Fog havde inden opgøret indskærpet, at fejlmarginen skulle holdes nede og at der ikke var råd til udfald. Fem dårlige minutter kunne koste hele kampen.

Sådan en periode var der ellers faretruende optræk til, da Peter Balling gjorde det til 17-16 til Holstebro. Samtidig fik Andreas Nielsen nemlig en udvisning, og i overtallet scorede TTH Holstebro yderligere to gange, inden Ian Marko Fog tog timeout.

Men umiddelbart efter spillet var sat i gang igen, så stjal den tidligere Nordsjælland-spiller Magnus Bramming bolden og løb kontra til 20-16.

Da så det mørkt ud for Nordsjælland.

Men Nordsjælland sled sig tilbage i opgøret anført af Johan Meklenborg, der viste publikum i Gråkjær Arena, at TTH Holstebro har gjort et godt indkøb gældende fra næste sæson.

Johan Meklenborg udlignede til 24-24 med lidt over syv minutter igen. TTH tog timeout og kom tilbage i front på en scoring af Jac Karlsson.

Selv om Nordsjælland på intet tidspunkt var i front i 2. halvleg, så formåede gæsterne imidlertid hele tiden at svare igen på Holstebros scoringer. Kasper Kisum scorede selv en enkelt gang og blev noteret for to assists til Lasse Uth, inden Jesper Dahl med halvandet minut igen med sin enlige scoring i opgøret udlignede til 28-28.

I det efterfølgende angreb afsluttede Jac Karlsson på træværket, og Nordsjælland fik en sidste mulighed, som altså glippede. Men Nordsjælland kan nu bryste sig af, at have tage point fra såvel TTH Holstebro og Bjerringbro-Silkeborg på udebane i denne sæson. Ikke nogen dårlig statistik at tage med sig.