21. august 2019
Maksym Fitel sender her bolden i nettet til 1-1. Senere i kampen gjorde han det også til 2-1 til Hillerød, som blev kampens resultat. Foto: Mads Hussing
gallery icon

Se billedserie

Maksym Fitel sender her bolden i nettet til 1-1. Senere i kampen gjorde han det også til 2-1 til Hillerød, som blev kampens resultat. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Maksyms kattepote gav Hillerød premieresejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Maksyms kattepote gav Hillerød premieresejr
Opdateret 09. marts 2019 kl. 19:22
Sport Frederiksborg Amts Avis - 09. marts 2019 kl. 19:06
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Maksym Vadymovych Fitel har trænet med i Hillerød i tre uger, og i dag afgjorde han udekampen mod B93 til Hillerøds fordel, da han scorede begge Hillerøds mål i 2-1-sejren i forårspremieren i 2. division.

Den tidligere ungdomspiller i FC Nordsjælland- og seniorspiller i FC Helsingør og FC Roskilde, Maksym Fitel, var ikke med i startopstillingen, men han kom på banen allerede efter 10 minutter, da Marinus Due Grandt måtte udgå med en skade.

På det tidspunkt var Hillerød bagud med 1-0, da holdet var uopmærksomme et øjeblik, og så strøg den tidligere Brøndbyspiller Quincy Antipas afsted mod Rasmus Lyng i Hillerød-målet, inden han sendte bolden på tværs til Sebastian Koch, der nemt kunne sende bolden i mål.

Det var ellers Hillerød, der sad på spillet. De skubbede spillet langt frem på banen, hvor B93 spillede på at slå kontra, og så spillede hjemmeholdet med musklerne i tacklingerne, hvilket gav nogle gule kort i begyndelsen af kampen.

Hillerød fortsatte det aggressive spil, hvor de sad tæt på hjemmeholdets spillere. Udeholdets offensive spillere var hurtigere end B93s forsvarere, og det gav plads til især Maksym Fitel, der lige før den halve time var spillet, blev sendt helt afsted mod Conrado Da Costa Januario i B93-målet. Maksym driblede udenom den fremadstormende målmand og sendte bolden i det tomme mål.

Tobias Andersen havde et par gode skudmuligheder fra kanten af feltet i slutningen af 1. halvleg, og Hillerød burde have været foran ved pausen. Det kom holdet, da der bare var spillet fem minutter af 2. halvleg.

En bold frem i B93s felt ville under normale omstændigheder ikke blive farlig, men Maksym Fitel lagde den høje bold død med en kattepote, hvorefter han sendte bolden under Conrado Januario.

Hillerød havde kontrol over kampen, og den burde være lukket, da Essam Salamoun modtog bolden to meter fra B93's mål, hvor målmanden lå ned. Han havde hele målet at sende bolden ind i, men han lavede nærmest en tilbagelægning til den liggende målmand.

Hvis B93 havde stjålet et point i de sidste 10 minutter plus seks minutters overtid, så ville det være forståeligt, at Essam Salamoun var blevet beordret ud på et par ekstra løbeture som straf, men nu bliver det forhåbentlig bare til lidt ekstra træning i afslutninger.

Det blev panisk i de allersidste minutter, hvor Rasmus Harm måtte kaste sig ned og blokere en afslutning tæt under mål, inden dommeren endelig fløjtede af til stor jubel i Hillerød-lejren.

B93 er en stor konkurrent i det store midterfelt, der kæmper om at komme med i top seks, der giver adgang til oprykningsspillet. Med sejren rykker Hillerød indenfor i det gode selskab, hvorimod B93 ryger udenfor.

2. division, pulje 2
B93-Hillerød 1-2 (1-1)

Mål: 1-0: Sebastian Koch (6), 1-1: Maksym Vadymovych Fitel (29), 1-2: Maksym Vadymovych Fitel (50)

Tilskuere: 200