22. januar 2019
Teknikken drillede Rasmus Sørensens Peugeot i weekenden.
Teknikken drillede Rasmus Sørensens Peugeot i weekenden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilen drillede i det tyske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilen drillede i det tyske
Sport FAA - 23. april 2018 kl. 12:21
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev ikke helt den weekend, Rasmus Sørensen fra Stenløse og hans rallyteam havde håbet på. Den skulle ellers have budt på en ny triumf ved DM-afdeling nummer to i Satrup i Nordtyskland og så en rallysprint i Avedøre søndag.

Men turen til Avedøre måtte aflyses, da Rasmus Sørensens Peugeot havde problemer med at ramme topfarten i løbet af lørdagen.

De første tre ud af seks prøver gik okay, men bilen manglede den sidste fart, og derfor var konkurrenten Michael Sørensen i front ved pausen.

Rasmus Sørensen havde udfordringer med tændingen i bilen, og den trak ikke som ønsket, når der blev trykket til på speederen.

Så i pausen blev der skiftet et par dele, men det løste ikke problemet, så Michael Sørensen i sin Opel Adam kunne køre sejren hjem i R2-klassen, mens Rasmus Sørensen blev nummer to. Efter to DM-afdelinger deler de to kørere nu førstepladsen.

- Vi er lidt lidt skuffede over bilen, men at vi må hjem på værkstedet og have splittet den ad for at lokalisere fejlen. Vi har nogle bud på, hvor fejlen kan være, og vi vil hurtigst muligt få udbedret fejlen, så bilen er klar til næste løb, siger Rasmus Sørensen.

Søndagens Yokohama Cup i Avedøre blev derfor uden Rasmus Sørensen, da det ikke ville være forsvarligt at stille til start med en bil, der mekanisk ikke var i orden.

I stedet skal bilen være klar til næste weekend, hvor der er rallysprint i Sverige. Næste DM-afdeling er 12. maj.