11. december 2018
Der blev gået til stålet i søndagskampen mellem Rungsted og Sønderjyske, hvor Rungsted trak det længste strå. Foto: Mads Hussing
Der blev gået til stålet i søndagskampen mellem Rungsted og Sønderjyske, hvor Rungsted trak det længste strå. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 17-årig åbnede i Rungsted-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

17-årig åbnede i Rungsted-sejr
Sport FAA - 07. januar 2018 kl. 19:07
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rungsted er kommet godt i gang i det nye år. Først blev odense sendt hjem med en ordentlig snitter, og søndag gik det udover Sønderjyske, der fik en lang tur hjem, da Rungsted vandt 4-3. Cifrene lyver lidt om kampens forløb, for Rungsted var i kontrol de første 50 minutter, og hjemmeholdet kunne nemt have foran med mere end 4-1 på det tidspunkt.

- Vi spiller en rigtig god kamp. I 1. periode er vi spildominerende, men i de to sidste perioder bliver det mere jævnt, siger Rungsted-centeren Morten Green.

I 1. periode styrede Rungsted fra start til slut. Undtagelsen var de to minutter, hvor William Boysen sad udenfor, men ellers var det Rungsted, der havde chancerne. Det var derfor også helt fortjent, at hjemmeholdet kom foran 1-0 midt i perioden ved 17-årige William Nistrup, der scorede sit første mål for Rungsted.

Det blev mere jævnbyrdigt i 2. periode, hvor Rungsted dog stadig dominerede. Nikolaj Rosenthal gjorde det til 2-0, og så skulle der et overtal til, før William Boysen kunne gøre det til 3-0. Udeholdet Rasmus Nielsen fik to minutter for en hooking, og i samme moment fik han ekstra to minutter for dårlig opførsel. Selvom Rungsted havde svært ved at sætte et ordentligt powerplay op, så lykkedes det William Boysen at score efter tre minutter i overtal.

- 2. periode vinder vi, og vi kommer godt ud til 3. periode, hvor vi får mål hurtigt i powerplay, siger Morten Green, der stod for assisten til den hurtige scoring, som Marcus Olsson satte ind.

Bare 17 sekunder gik der af 3. periode, før pucken lå i nettet bag Joni Myllykoski i Sønderjyske-målet.

Sønderjyske fik blod på tanden, da de reducerede første gang. Den følelse blev styrket, da Mads O. Lund reducerede yderligere med fire minutter igen. Selvom der var et stærkt Sønderjyske-pres de sidste minutter, og selvom udeholdet tog målmanden ud med lige under to minutter igen, så holdt Rungsted stand og kunne hive årets anden sejr hjem i lige så mange kampe.

- Jeg synes, det er en fortjent sejr. Vi skøjter klart mere end dem, og vores pasningsspil gør, at vi kan spille uden om deres høje presspil, siger Morten Green.

Rungsted spiller allerede tirsdag på udebane mod Frederikshavn, og på fredag kommer Rødovre på besøg i Hørsholm.