18. oktober 2018
Per Wulff bliver i TMS Ringsted. Foto: Anders Kamper
Per Wulff bliver i TMS Ringsted. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Wulff fortsætter med Dalmose

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Wulff fortsætter med Dalmose
Sport DB - 07. november 2017 kl. 11:20
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TMS Ringsted assistenttræner gennem de sidste par sæsoner, Per Wulff, netop forlænget sin kontrakt, så den nu løber til sommer 2020, og dermed har TMS taget de lange briller på i arbejdet med klubbens flagskib. Kontinuitet er nøgleordet.

Per Wulff har de seneste år haft mange roller i TMS startende med at være træner for U16- og U18-holdet, han tog en afstikker til FIF, kom tilbage som sportschef og blev siden assistent under Dan Hansen, men også ansvarlig sidst i sæsonen 2015/16, hvor holdet ned- smeltede til sidst.

Siden fortsatte Per Wullf under Christian Dalmose på herreholdet, og det trives begge altså med.

- Jeg er glad for at være i TMS, der er en god klub, og jeg er glad for samarbejdet med Christian og de ansvarsområder, jeg har, siger Per Wulff og nævner ikke mindst sparringen med Dalmose om alt, der handler om håndbold og TMS.

- Vi taler sammen hver dag, og det er jo næsten som et ægteskab. Vi vender alle sten lige fra kampe, til næste træning, hvad skal der trænes, fremtidens spillere og alt muligt andet. Vi er hinandens nærmeste fortrolige, siger Per Wulff, der udadtil ikke har et formelt ansvar, men er en vigtig mand på de indre linjer.

- Jeg kommer med mine input, og nogle gange reagerer Christian på dem 10 sekunder efter, andre gange ikke. Jeg er en del af og har et medejerskab til det hele, siger Per Wulf.

Som alle andre i TMS har han Ligaen i kikkerten.

- Ja, for h...! Vi skal op. Det bliver svært, men vi går efter at vinde alle kampe og må glæde os over uafgjort på dårlige dage, som i Ajax. Vi spiller godt nu, og nu skal vi tage det sidste skridt, siger assistenttræneren.

Christian Dalmoses kontrakt løbet til sommeren 2019, men formand Henrik Dudek meddeler i en pressemeddelelse, at man er i dialog med cheftræneren om en forlængelse også til sommeren 2020.

Anders Larsen fortsætter som 2. holdstræner til 2020, ligesom klubkvinden over dem alle, Trine Marrot, fortsætter med U18-holdet. 2. holdet på den årgang skal varetages af Søren Danielsen.