19. oktober 2019
Emil Moestrup (med bolden) og holdkammerater løb ind i en gevaldig skuffelse mod Taastrup FC lørdag eftermiddag. Foto: Jens Wollesen
Emil Moestrup (med bolden) og holdkammerater løb ind i en gevaldig skuffelse mod Taastrup FC lørdag eftermiddag. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Vi skulle »bare« slå Taastrup«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Vi skulle »bare« slå Taastrup«
Opdateret 20. maj 2019 kl. 16:00
Sport DAGBLADET - 20. maj 2019 kl. 15:55
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Karlslundes anfører Emil Moestrup var ikke tilfreds med ret meget, efter at hans hold lørdag eftermiddag havde tabt 0-1 på eget græs i danmarksseriemødet med Taastrup FC.

Dermed vandt bundholdet noget overraskende over topholdet.

- Vi spiller for at blive nummer to i rækken, og vi skal vi »bare« slå Taastrup, men så undervurderer vi dem. Vi fik ikke vores spil til at gøre og går og »mundhakker« på hinanden allerede 1. halvleg. I 2. halvleg kom vi bedre ud, men vi var ikke farlige, og da de så scorer bliver det bare frem og tilbage, hvor vi knækker over på midten, sukker Emil Moestrup.

Han havde et par behjertede og knaldhårde hug i starten, men ramte ikke målet - eller dagen.

- Vi prøvede at tackle lidt mere for at komme mere i gang, men det var ikke godt nok.

Men du snakker om undervurdering...

- Ja, og det er farligt. Vi har et motto blandt andet om at være ydmyge, og det var vi ikke her. Sammenholdet var der heller ikke. Der er noget at rette op på, og nu skal vi til Avedøre på lørdag, og der skal vi vinde. Vi har mødt dem to gange, hvor vi skulle have vundet, men ikke gjorde det, men tredje gang må være lykkens gang, siger en skuffet anfører.