19. januar 2019
Der var nu ingen grund til panderynker. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Der var nu ingen grund til panderynker. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tommy Olsens første dag i Køge Nord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tommy Olsens første dag i Køge Nord
Sport DB - 20. januar 2018 kl. 14:03
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag formiddag og et par timer frem var første arbejdsdag i sjællandsserieklubben Køge Nord FC for den nye cheftræner, Tommy Olsen.

Et par timer - på kunstbanen, forstås. Efterfølgende var der fælles frokost og spillermøde, så den tidligere Taastrup FC-træner kunne komme lidt mere ind under huden.

- Supergod energi, så længe de havde kræfterne til det. De sidste 20 minutter var lidt døde, men det er kun naturligt. Dels er det første træning, dels vil alle gerne vise sig frem for den nye træner, så de giver den alt og bliver lidt trætte til sidst. Det gælder både dem, der er her på prøve og de faste spillere, sagde Tommy Olsen på vej ind fra den kunstige grønsvær foran Rishøj stadion.

Og et par nye ansigter var der at spore i aktion - dels tre fra andetholdet, som havde gjort sig fortjent til at få chancen i løbet af efteråret. Og dels Phillip Arrocha fra Haslev FC samt Nicolai Rasmussen fra Svogerslev. Til gengæld glimrede Emil Welcher og Morten Andersen med deres fravær - de var til indendørs-DM i Grenå.

Her billeder fra Tommy Olsens første arbejdsdag.

Foto: Jeppe Lodberg