23. januar 2018
Lasse Sinding havde med sine fem scoringer sin gode andel i TMS-sejren. Foto: Jens Wollesen
Lasse Sinding havde med sine fem scoringer sin gode andel i TMS-sejren. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS vandt topkampen i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS vandt topkampen i Randers
Sport DB - 09. december 2017 kl. 16:39
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TMS Ringsteds herrer udbyggede føringen i 1. division til tre point, da holdet lørdag på udebane slog Randers med 24-20 i et ægte topbrag.

Kampen startede enormt fysisk med herretacklinger i begge ender - og næsten fem minutter skulle gå, før kampens første mål faldt. Begge hold var tydeligt tændte, for kampens betydning kunne ikke undervurderes: Vinderen ville sidde på 1. pladsen i rækken efter opgøret.

Jævnbyrdigt, var det - helt som forventet - også. Hele det første kvarter var Randers enten foran med én eller også var stillingen uafgjort. TMS Ringsted var handicappet af, at playmaker og venstreback Michael Riis ikke var blevet klar; lysken bøvler stadig for ham. Klar var Morten Hempel ej heller blevet, så det var en lidt smal trup, der var taget til topkamp i jyske.

Efter 16 minutter opstod der for første gang et lille »hul«, da hjememholdet kom på 6-4. Det er i sig selv uhyre sjældent, at TMS kun scorer fire mål på så mange minutter, men ud over at Lasse Sinding brændte lidt rigeligt i perioden, må man også bare give kredit til Randers' forsvar. Anført af den mangeårige ligaspiller Henrik Hansen fik de virkelig lagt tryk på midtsjællændernes skytter.

Ved 7-6 til Randers efter 22 minutter - ja, det er ret få mål - brændte Rune Ohm et straffekast. I sig selv ikke noget odiøst i en håndboldkamp, men netop i et opgør med så få mål, var det den slags afbrændere, som man som oberservatør følte, at der ikke var plads til. Dertil er Randers ganske enkelt for gode.

Og sidst i halvlegen begyndte hjemmeholdet at trække fra, hvilket må have givet godt med stof til pausesnakken hos TMS. Bagud med 9-12 i en relativt lavtscorende kamp, så det ret »mørkegråt« ud for gæsterne. i den sammenhæng hjalp det heller ikke, at Mads Dudek var udgået, efter at have vrikket om på foden.

Hvad end Christian Dalmose fik sagt til sine spillere i pausen, så hjalp det tydeligvis. For Ringsted-drengene kom som skudt ud af en kanon til 2. halvleg - hvor både Rune Ohm og Lasse Sinding fik plaffet sig endda meget varme. Og da TMS vandt de første 12 minutter af 2. halvleg med 7-2, hed den nu pludselig 14-16 på måltavlen.

Randers havde dog langt fra givet op - blot ramt en lille downperiode. Og resten af kampen blev djævelsk spændende. Mikkel Tønners havde i pausen afløst en ellers udmærket spillende Frederik Andersson i målet - og Tønners diskede op med et par kanonredninger i kampens sidste 10 minutter, hvor det var allermest vigtigt.

20-19 førte TMS med fem minutter tilbage, og så var der ellers dømt gyser for alle moneterne.

Med to minutter igen, bragte Anders Møller TMS foran med 22-19 - men, men. Allerede en mand i undertal røg Rune Ohm følgelig også ud. Så derfor et halvt minut med 4 mod 6 for gæsterne. Randers fik reduceret en gang, men et minut før tid, diskede Tønners atter op med en kanonredning, og så var sejren en kendsgerning.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk