24. marts 2019
Benjamin Pedersen leverede en kæmpeindsats i både forsvar og angreb. Foto:Thomas Olsen
Benjamin Pedersen leverede en kæmpeindsats i både forsvar og angreb. Foto:Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS tager sensationelt point mod tophold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS tager sensationelt point mod tophold
Opdateret 10. oktober 2018 kl. 22:06
Sport DB - 10. oktober 2018 kl. 21:15
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TMS Ringsted leverede onsdag en herrefight af de helt store, og meget overraskende lykkedes det de undertippede oprykkere at få uafgjort 22-22 mod TTH Holstebro.

TMS Ringsted mødte op til kampen uden 1. keeper Mikkel Tønners, som ved en uheldig bevægelse i hjemmet havde pådraget sig et hold i ryggen søndag aften. Derfor var det op til Frederik Andersson at forsøge at gøre noget ved TTH's især skræmmende fløje - og selv om TMS kom bagud med 2-4 efter otte minutter, så havde Andersson nu gjort det fint med et par store redninger.

Men efter en svær start åd Ringsted-drengene sig bedre og bedre ind i kampen, og det skete via en blanding af meget solidt forsvarsspil og et par fremragende fløjmål fra Jakob Jessen. Så derfor 6-6 med 18 minutter på måltavlen. Så sydede hallen kortvarigt, men den blev lige så hurtigt stille igen, da venstrebacken Morten Hempel humpede ud med en fodskade. Ikke nogen kærkommen udvikling for det skadesplagede TMS-hold.

De grønblusede fightede dog ufortrødent videre, og efter en meget sløj start på kampen fik især Michael Riis i denne fase gjort en forskel - og så kunne de to hold gå til pause med den jævnbyrdige stilling 10-11 på tavlen.

I 2. halvleg steg temperaturen i den intime hal i takt med, at tiden gik og TMS stadig formåede at holde sig inde i kampen. Efter 45 minutter var hjemmeholdet stadig kun bagud med 14-15 - efter bla. en stribe flotte redninger fra Frederik Andersson.

Ja, faktisk kogte det så meget midt i 2. halvleg, at der stort set var spilstop efter hvert eneste angreb, så banen kunne blive tørret af. Så dampende var der i hallen.

På et decideret drømmehug af en underhånd reducerede Michael Riis til 15-16 med 13 minutter igen, men TMS var i undertal, og det var holdet generelt »for« meget i kampen.

Men TMS fightede videre som besatte, og efter et fremragende angreb udlignede Lasse Sinding til 17-17 med 10 minutter igen. Sensationen lurede, og efter 55 minutter hed den stadig 19-19.

Spændingen var nærmest fysisk til at skære i, og sørme så: Med to minutter igen nettede stregbjørnen Benjamin Pedersen for anden gang i træk. TMS var foran for første gang siden 2-1: Nu 21-20. Et minut før tid var det så Anders Møller, der bragte TMS foran - men igen udlignede gæsterne. Det gav dog tid til et allersidste Ringsted-angreb med 25 sekunder igen.

Det blev imidlertid ikke til en rigtig afslutning på mål - men det meget overraskende point var stadig langt mere end hjemmeholdet havde turde håbe på på forhånd.