24. oktober 2019
Den fyrede TMS-træner Dennis Jensen.
Den fyrede TMS-træner Dennis Jensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS mistede troen på træneren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS mistede troen på træneren
Sport DAGBLADET - 18. december 2018 kl. 12:20
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var frygten for en truende nedrykning, der søndag fik TMS Ringsteds ledelse til at trække fyringskortet og overrække det til dametræner Dennis Jensen.

arrow Læs også: Fyret TMS-træner surmuler ikke

Seks point i 10 kampe er ikke mange, og der er ikke mindst tabt kampe til AGF og Roskilde, som skulle være vundet, mens der mod topholdene er tabt knebent efter fine præstationer.

I TMS er Jørgen Pedersen ansvarlig for 1. divisions-damerne, og han forklarer om sit og eliteudvalgets syn på fyringen af Dennis Jensen:

- Efter 10 kampe har vi seks point, og nu er der 24 point tilbage at spille om i turneringen. Hvis vi så tæller på kuglerammen, så skal vi op på 18-20 point for at blive i 1. division, som det ser ud lige nu. Spørgsmålet var så, om vi havde troen på, at Dennis kunne lave 14 point af de 24, der er at spille om. De andre fire point mod Horsens og SønderjyskE skal vi nok ikke regne med, siger Jørgen Pedersen og fortsætter:

- Vi har ikke haft troen på, at det kunne lade sig gøre at sikre de point, og der har manglet rutinen som træner hos Dennis, og det har vi haft en løbende snak med Dennis om. Hvis vi havde haft Gudme-resultater (TMS tabte 21-31, red.) hele vejen, så var vi stoppet for længe siden, men det har været knebne nederlag, og der spiller rutinen også ind som træner.

- Vi troede, at Dennis kunne det her, og vi har haft et glimrende samarbejde hele vejen, og det er ikke sjovt at tage afsked med en træner, siger Jørgen Pedersen.

Så træningerne har været gode og indstillingen god hos spillerne, men resultaterne har manglet?

- Vi har ikke noget at sige til det. Jeg vil rose Dennis for hans positive sind i den situation, vi har været i, hvor andre måske ville grave sig ned i en negativ spiral, der smitter af på omgivelserne. Der har Dennis ikke været.

Men det er en meget smal trup, han har haft?

- Ja, og den er blevet mindre og er ikke den, vi startede med.

Det forklarer vel en del af resultaterne?

- Det kan godt være en del af forklaringen på, at nogle af kampene er endt, som de er. Det vil jeg ikke afvise, men det er bare vigtigt for os at bevare at damehold i 1. division. Vi er bange for, at hvis vi først rykker ned, så er det svært at komme op igen, og så havde vi muligheden for at tage Thomas Brønd. Han har mere rutine end Dennis og stod i samme situation med Roskilde sidste efterår og fik dem reddet.

Hvis damerne havde vundet over Bjerringbro, var Dennis så blevet fyret?

- Sådan kan det ikke stilles op. Det her handler om et forløb, hvor vi står med seks point efter 10 kampe.

Men var han blevet fyret, hvis holdet havde vundet?

- Hvis vi skulle lave et skift, så er det her det rette tidspunkt. Vi kunne godt have givet Dennis to eller tre kampe mere og så se, men så ville arbejdsbetingelserne for en ny træner ikke havde været gode. Nu er der pause og tid til Thomas og spillerne.

Gør I noget for at gøre truppen bredere eller får Thomas den samme trup som Dennis?

- Vi arbejder på at få spillere ind, og vi er i tæt dialog med et par spillere netop nu. Jeg kan ikke garantere noget, men vi har fokus på at få en bredere trup, men ellers er udgangspunktet, at det er den samme trup, der skal spille videre.

TMS Ringsted spiller næste kamp uden mod Horsens den 13. januar.

Med Thomas Brønd ved trænerroret.

arrow Her er TMS Ringsteds nye dametræner
16. december 2018 kl. 17:57 Opdateret: kl. 17:57
arrow TMS fyrer dametræneren
16. december 2018 kl. 17:18 Opdateret: kl. 17:28