25. august 2019
Nicolaj Nørager var som ofte før TMS Ringsteds bedste på dagen og scorede otte gange. Foto: Thomas Olsen
Nicolaj Nørager var som ofte før TMS Ringsteds bedste på dagen og scorede otte gange. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS gik ned i de sidste 20 minutter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS gik ned i de sidste 20 minutter
Sport DAGBLADET - 13. februar 2019 kl. 22:08
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lignede et mønster, som man efterhånden har set nogle gange i sæsonen, når TMS Ringsted har mødt på papiret langt bedre hold.

For onsdag aften i Holstebro kom TMS'erne nemlig bragende ud af starthullerne og kom foran med både 6-4 og 8-6. Ja, faktisk havde de grønblusede en overgang så godt styr på storfavoritterne TTH Holstebro, at førstnævnte kom foran med 12-8 med otte minutter tilbage af 1. halvleg.

Så gik udeholdet imidlertid totalt i stå - bl.a. som følge af et par udvisninger - og så kunne vestjyderne pludselig vende kampen på hovedet til en pausestilling på 15-13 til TTH.

I 2. halvleg fulgte TMS nogenlunde med i de første 10 minutter, men så var der også lukket og slukket. Og efter at have hængt på og kun bagud med tre mål med 20 minutter igen, gik midtsjællænderne helt ned i slutningen af kampen, da først kræfterne slap op.

Derfor endte det hele med en klar sejr til TTH Holstebro på 32-23 i en kamp, hvor Michael Riis i øvrigt fik comeback for udeholdet, men ikke gjorde meget væsen af sig og kun nettede en enkelt gang på seks forsøg.