12. december 2017
Lasse Sinding var flyvende i 1. halvleg med fem mål, men i 2. halvleg gik han og resten af holdet i stå. Foto: Jens Wollesen
Lasse Sinding var flyvende i 1. halvleg med fem mål, men i 2. halvleg gik han og resten af holdet i stå. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS Ringsted gik helt ned i Odder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS Ringsted gik helt ned i Odder
Sport DB - 23. september 2017 kl. 17:02
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TMS Ringsted førte flere undervejs med både tre og fire mål i kampen mod Odder, men i 2. halvleg faldt de grønblusede totalt sammen, og så endte det med et stort nederlag på 26-32.

Første halvleg blev en ordentlig gang tjubang-håndbold med mål helt præcist hver eneste minut.

Indledningsvist var kampen nærmest en ren skydekonkurrence mellem Odders Ronnie Mathiasen og TMS' Lasse Sinding. Mathiassen scorede såmænd hjemmeholdets fem første mål, mens Sinding også fik lavet tre kasser i løbet af nul-komma-fem.

Rent stillingsmæssigt fulgtes de to hold rimelig pænt ad til 7-7, men så begyndte TMS Ringsted stille og roligt at tage fra i takt med, at Paulsen for det første begyndte at brænde lidt mere, dels fik et par hvil på bænken.

Hos midtsjællænderne var der længe masser af energi, fart og spillelyst, og både Morten Hempel og Rune Ohm viste momentvis flotte takter med et par dundermål og frispilninger til stregen.

Men generelt var der længe også for stor spildprocent i TMS'ernes angrebsspil, og derfor blev halvstore føringer sat over styr igen og igen. F.eks blev 13-9 til 13-13, 16-13 blev til 16-16 - og derfra blev det såmænd også 18-20 efter 38 minutters spil.

Et regnskab, som netop på grund af de mange fejlafleveringer gik i minus, var Ringsted-drengenes 7-mod-6-spil. Alt for mange gange betød en aflevering lige i labberne på en Odder-mand, at hjemmeholdet kunne score i tomt mål - og sådan et regnskab kan blive dyrt i længden. Og det gjorde det...

På trods af kampens ellers svingende karakter, sad man pludselig efter 42 minutters spil med den klare fornemmelse, at det hele nu var afgjort. Odders stregspiller Helgi Høydal bankede fra stregen bolden i kassen til 23-18 til hjemmeholdet - og så tog Christian Dalmose sin tredje timeout på godt 10 minutter.

Rådvildheden var til at få øje på - hele vejen rundt på den grønne bænk.

En statistik, som for alvor skar TMS Ringsteds nedsmeltning ud i pap var, at holdet i løbet af 2. halvlegs første kvarter bare scorede to mål. Så er det altså svært at vinde håndboldkampe.

De sidste 10 minutter af kampen var ren hat og briller - ret beset fra begge hold - for alle i hallen vidste, at spænding - det fandt man ikke hér... medmindre man da sad med den bærbare og streamede en krimi på Netflix.

En fin første halvleg blev alt i alt forvandlet til en frygtelig anden halvleg - og bundniveauet hos TMS'erne var bekymrende, hvis tanken er, at holdet skal tage den direkte oprykningsplads i rækken.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk