16. oktober 2019
Mikkel Nøhr, Daniel Stenderup og Anders Nielsen.
gallery icon

Se billedserie

Mikkel Nøhr, Daniel Stenderup og Anders Nielsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smal trup i FC Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smal trup i FC Roskilde
Sport DAGBLADET - 08. januar 2019 kl. 22:29
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lutter velkendte navne, store grin, drillerier og smil samt genkendelses skridt og løb på kunstgræsset bag Roskilde Idrætsparks hovedtribune.

FC Roskildes spillere er i gang igen efter en måned lang pause, og kun målmand Ismet var med mandag formiddag som prøvespiller i fraværet af Frederik Schram, der er rejst med det islandske landshold på tur.

19 spillere er udgøres FCR-truppen af efter afgangen af Anders Qvist, Philip Rejnhold, Jannich Storch og amerikanske Jared Rice, og i sidste uge lykkedes det for klubben at få underskrifter på kontrakter med assistenttræner John Bredal samt Patrick Da Silva og Anders Nielsen. Begge på halvårlige kontrakter. Mere er der ikke til for tiden i FC Roskilde, hvor sponsorkredsen i onsdag morgen samles i loungen i Rådmandshaven for at høre om den økonomiske status fra bestyrelsesformand, Bo Tue Knudsen.

Der skal skydes penge i selskabet, hvis det videre, og det samme gælder en bredere bestyrelse, som Bo Tue i november anslog til at lande på mellem syv og ni mand. Siden kom Lars-Christian Brask og et konsortium bag ham på banen med et købstilbud af FCR, men det kom der ikke noget ud af.

Alt det skænker træner Christian Lønstrup ikke mange tanker. Han koncentrerer sig om det sportslige, omend netop økonomien gør, at der ikke er kommet nye spillere til endnu eller tegnet længere kontrakter.

- Hellere få Da Silva og »Nille« på halvårlige kontrakter end slet ikke på kontrakt, så det er fint. Det vigtigste er, at de er med, og Da Silva var tænkt som back up for Gundelach, der stadig ikke er helt klar, siger Lønstrup efter mandagens træning, der over et par timer gik fra fugtig til råkold.

- Med 19 spillere er vi ikke så mange, og jeg vil gerne have en trup på 24-25 mand, så der er en god bredde. Der skulle gerne komme nogen ind i truppen senere på måneden, selv om jeg da gerne havde set, at var med fra start hos os og trænede med. Vi må også bare konstatere, at der er mange klubber, der kæmper om de samme spillere, siger Lønstrup.

Den kommende uge står på almindelig træning med løb og øvelser i FCR, inden hele truppen testes fysisk på mandag, så Lønstrup har et billede af, hvordan de enkelte spilleres form og fysiske udtryk tager sig ud.

- Mit første indtryk er ret godt. Det så ud, som om, at spillerne har holdt formen ved lige i pausen, og det giver et bedre udgangspunkt end, hvis de ikke havde. De ser fine ud, konstaterer FCR-træneren.