27. juni 2019
Louise Olsen fik comeback. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Louise Olsen fik comeback. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smæk til Roskilde-kvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smæk til Roskilde-kvinder
Opdateret 19. januar 2019 kl. 16:58
Sport DB - 19. januar 2019 kl. 16:36
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var ikke meget, der fungerede for Roskilde Håndbolds kvinder, da de havde besøg af og tabte med 16-26 til Hadsten efter at have været nede med 10-13 ved pausen.

Keeper Freja Fagerberg lagde ganske vist for med en fin redning, men det var så også den eneste, og da hun efter ti minutter blev skiftet ud med Sif Klemensen, var gæsterne foran med 7-4.

Små fire minutter senere var der comeback til Louise Olsen, der blev sat ind for at styre roskildensernes angrebsspil og havde Nanna Stormly og Amalie Wulff på backerne og skiftende godt rundt mellem sig.

Fin idé - sløjt udført, og Stormly og Wulff lagde da også for med hver en forbier.

Ved 6-11 efter 17 minutter kaldte en ikke ret begejstret træner Anders Knudsen til timeout og gik over til 5:1-forsvar, hvilket til en start irriterede Hadstens opbyggende angrebsspil, der som oftest endte med sikker fløjscoring.

Tre på hinanden følgende tekniske fejl fra jyderne fik Roskilde så tæt p åsom 10-12 med fem minutter til pause, og da Line Werngreen efter to et halvt minut scorede anden halvlegs første mål, anede sølle 45 tilskuere måske en kovending af kampen.

Sif Klemensen stod glimrende og tog de tre første afslutninger - men hun blev lynhurtigt overhalet i »stakit-regnskabet« af gæsternes Sofie Moth. Hun blev fremdeles skudt på landsholdet og havde alene i anden halvleg 12 redninger af roskildensernes putteskud.

Med et lille kvarter tilbage kaldte Roskilde til ny tiem-out - baglæns med 14-20 - og havde Anders Knudsen håbet på endnu et lille comeback, så fik han det stik modsatte. Det var sløjt med sløjt på.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg