20. november 2018
Mikkel Nøhr havde den ene af FCR?s to store chancer i kampen. Det var alt, hvad det kunne blive til.Foto: Per Christensen
Mikkel Nøhr havde den ene af FCR?s to store chancer i kampen. Det var alt, hvad det kunne blive til.Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sløj indsats af FC Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sløj indsats af FC Roskilde
Opdateret 09. august 2016 kl. 08:20
Sport DB - 07. august 2016 kl. 15:37
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FCR gik ind til udekampen mod Skive som ét af topholdene i 1. division, men lad det være sagt med det samme: Der var meget, meget lidt topholdskvalitet over dét, som roskildenserne leverede søndag eftermiddag i Skive. Holdet tabte med 0-2, og det kunne der intet indvendes imod.

arrow Læs også: Billeder: Skive-FCR 2-0

Allerede efter 12 minutter kom FCR bagud, da Skives Emil Søgaard kom først på et hjørnespark og pandede bolden i nettet.

Efter 31 minutter måtte udeholdet yderligere lide den tort at skulle skifte midterforsvarer Daniel Jørgensen ud efter et slag på anklen. Mod slutningen af halvlegen blomstrede sjællænderne dog op, og med fem minutter til pausen fik Mikkel Nøhr en stor mulighed, men hans knaldhårde spark fra kanten af feltet blev flot reddet af Skives målmand.

2. halvleg blev en endnu mere trist omgang for FC Roskilde, og holdets eneste reelle mulighed i hele halvlegen kom til Mikkel Thygesen.... I overtiden.

Men inden da havde hjemmeholdet så fordoblet føringen ved Mikkel Frankoch, og mere blev der altså ikke scoret.