25. august 2019
Nanna Stormly (24) og Roskilde havde ingen problemer med at nedkæmpe TMS og Louise Wendelbo (55), da først de første 15-20 minutter var spillet. Foto: Mie Neel.
Nanna Stormly (24) og Roskilde havde ingen problemer med at nedkæmpe TMS og Louise Wendelbo (55), da først de første 15-20 minutter var spillet. Foto: Mie Neel.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde kørte TMS over

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde kørte TMS over
Sport DAGBLADET - 16. februar 2019 kl. 15:30
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskildes 1. divisionskvinder må snart sige sig fri af nedrykningsfare, efter at holdet lørdag tævede lokalrivalerne fra TMS Ringsted med 28-18-

Opgøret startede ellers, som mange havde gættet på, helt jævnbyrdigt og fuld af fight. Og efter fem minutter hed den 2-2 på tavlen. Sidst de to hold mødtes, endte det i en sand målfest med en smal sejr på 32-31 til Roskilde, men lørdag stod det hurtigt fast, at det ikke ville blive dén type kamp igen.

Jo, jævnbyrdigheden så - i hvert fald indledningsvis - ud til at blive den samme, men målene var få og sjældne til en start. Og med 10 minutter på haluret stod der stadig bare 3-3.

Midtvejs i 1. halvleg var det dog som om, TMS ikke helt kunne holde dampen oppe i forsvaret længere - mens Roskilde omvendt var enormt gode til at finde hullerne via lynhurtig boldomgang. Samtidig havde de grønblusede generelt svært ved at overliste en velspillende Freja Fagerberg i gæsternes bur; så derfor 5-8 med 18 minutter spillet.

- For helvede, så kom dog i gang, råbte Ringsted-træner Thomas Brønd med fem minutter til pausen, for hér var hans hold gået decideret i stå - mens Roskilde bare buldrede derudaf. Og målet, der udløste Brønds vrede var et kontramål af gæsternes Simone Toftdal til stillingen 6-12 på tavlen.

Ved pausen (7-15) var den stemning i hallen, som ellers havde været så fin til en start, fuldstændig væk, for der var ikke mange Roskilde-fans på lægterne i den i det hele taget ikke voldsomt fyldte hal i Ringsted.

Nu skal man nødig have skyld for at være en pessimist eller sortseer - men reelt var kampen allerede hér afgjort, og 2. halvleg blev derfor en ren ørkenvandring for de af tilskuerne, som ikke holdt med nogen af holdene.

Et godt eksempel: Efter 38 minutter fik Roskilde en dobbeltudvisning ved stillingen 11-19, og SKULLE der laves nogen form for spænding til den resterende del af kampen, så kunne det måske være hér. Men sørme om ikke 7-mod-5-perioden endte 0-0 efter to tamme afslutninger fra hjemmeholdet.

De to minutter sagde alt om TMS'ernes uopfindsomhed på dagen, og så endte det hele med en suveræn udesejr.