26. marts 2019
HB Køges cheftræner Morten Karlsen. Foto: Anders Kamper
HB Køges cheftræner Morten Karlsen. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ricki O. hylder træner Karlsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ricki O. hylder træner Karlsen
Sport DB - 12. august 2018 kl. 21:38
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For snart 10 år siden spillede de på samme hold i Randers FC. Siden skiltes deres veje, og mens Ricki Olsen fortsat spiller, så er Morten Karlsen stoppet og gået trænervejen. Nu er de sammen igen i HB Køge som spiller og træner og startede begge i klubben i juni.

Og Ricki Olsen er svært tilfreds med at have Morten Karlsen som træner.

Ikke mindst efter tre sejre og en sikker 1. plads i 1. division.

- Vi har fået en sindssygt dygtig træner, som er et kæmpe talent i mine øjne. Han er virkelig godt forberedt på alt: træning, kampe, modstandere, os selv, god til at sætte os op, og det har virket.

Hvad er det, han kan?
- Som spiller skal man altid have den fornemmelse, at man vil dø for din træner, vise sig frem for ham, og det får han os til. Alle vil det til hver træning og til hver kamp, og han stiller kæmpe store krav til os. Det rykker os meget, og bare på halvanden måned i HB Køge har jeg rykket mig mere end i hele min karriere - nærmest - rent taktisk, lyder det fra Ricki Olsen.

- Oveni er »Karl2 en super fyr, som jeg selv har spillet sammen med. Han kan godt lave ballade, og vi kan det lave med ham, men der er stadig den der distance til ham, der skal være til en cheftræner. Man har respekt for ham, og på den måde har han en god status i truppen. Vi vil ofre os for ham, og i bund og grund er det det, det handler om, siger Olsen.

Han er ikke tilfreds med spillet, men med resultatet i Silkeborg.

- Vi står med en lidt sjov fornemmelse, for vi fik ikke helt sat vores spil, som vi gerne ville. Det blev bedre hen i kampen, men altså...3-0 i Silkeborg kan ingen tage fra os, og det er flot. Vi er kyniske og havde læst dem godt og var forberedt på dem. Desværre fik de lidt for meget plads bag os og skabt nogle chancer, men jeg følte faktisk ikke, at der var så meget fare på færde...

Det var der andre i HB Køge, de gjorde...

- Jeg havde en god fornemmelse, men det holder ikke, hvis det bliver sådan her i hver kamp, så der skal rettes op på nogle ting. Vi er stadig i en proces, men det er fantastisk med ni point efter tre kampe. Dem kan ingen tage fra os, siger Ricki Olsen.