26. april 2019
Flere hovedbrud for FC Roskilde-cheftræner Rasmus Monnerup, der har halvdelen af sit hold nede med maveinfluenza eller deromkring. Foto: Anders Ole Olsen
Flere hovedbrud for FC Roskilde-cheftræner Rasmus Monnerup, der har halvdelen af sit hold nede med maveinfluenza eller deromkring. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pokalkamp mellem Greve og FC Roskilde udsat en uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pokalkamp mellem Greve og FC Roskilde udsat en uge
Sport DB - 08. august 2018 kl. 12:51
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Resultaterne hidtil i 1. division har været lige til at kaste op over for FC Roskilde, der onsdag havde håbet at kunne tanke noget selvtillid i DBU Pokal-turneringen, hvor man skulle til lokalderby hos Greves danmarksserietropper.

Det bliver der ikke noget af, før om en uge, for FC Roskilde har set sig nødsaget til at ringe og bede Greve om nåde - for over halvdelen af truppen har pådraget sig en form for maveinfektion, så det står ud af begge ender på dem.

- Præcis, hvor mange, der er nede lige nu, ved jeg ikke. Det er ikke hele truppen, men i hvert fald et helt hold - så over halvdelen af truppen. Det startede i går, hvor de første begyndte og ringe til Monnerup (cheftræner Rasmus Monnerup), og så er det fortsat hele dagen i dag. Vi spiste ikke sammen tirsdag, så det kan dårligt være madforgiftning, og det plejer vel også at bonne ud med det samme, så det må være en form for virus, spår FC Roskilde sportschef Anders Theil.

- Jeg vil godt give stor kredit til Greve og deres træner Claus Larsen for at vise stort sportsmanship for, at det lykkes os at få rykket kampen, så vi da får den spillet, tilføjer Theil og har endnu ikke gjort sig nogen som tanke om søndagens kamp hos Nykøbing FC i Nakskov.

- Jeg har snakket med Peter Ebbesen fra Divisionsforeningen, og der er ikke nogen fast regel for, hvor mange spillere, der skal være syge for, at man kan få udsættelse - og ikke tabe uden kamp. Men man kan jo heller ikke bare hive op nedefra - fra andethold og U19. Det skal jo passe sammen med nogle spillerlister, man har sendt ind.

Funderer Anders Theil, der har givet Divisionsforeningen besked om, at pokalkampen mellem Greve og FC Roskild ebliver spilelt onsdag den 15. august kl. 18.00 - stadig på Greve stadion, forstås.