20. januar 2019
Oliver Lassen med bolden og med den litauiske prøvespiller Erika Skripkinas i baggrunden. Foto: Hans-Jørgen Johansen.
Oliver Lassen med bolden og med den litauiske prøvespiller Erika Skripkinas i baggrunden. Foto: Hans-Jørgen Johansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mange spillere i HB Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange spillere i HB Køge
Sport DB - 22. januar 2018 kl. 22:37
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hele efteråret stillede HB Køges 1. divisionshold til kampene med smallest mulige trup og med U19-spillere yderst på bænken. Da holdet lørdag formiddag spillede årets første testkamp mod Avarta fra Rødovre manglede cheftræner Henrik Lehm dog ikke spillere.

23 spillere kunne han råde over, og alle som en kom de i kamp. To forskellige hold var således til start i hver halvleg, og i 2. halvleg kom Rafael Mortensen så ind.

Noget af en ny fornemmelse i HB Køge, men det er kun et øjebliksbillede midt i januar, for der er en forklaring bag hver enkelt ny mand, der fik spilletid i kampen, der endte 3-1 og var uden de store og ophidsende momenter. Om end der gik et sus gennem HB Køge-lejren, da Alexander Bah allerede efter 30 sekunder fik tyret en bold direkte i ansigtet af Avartas målmand.

Bah lå groggy i græsset i nogle sekunder, men kunne rejse sig og spille videre.

For at tage de ny og ukendte spillere fra en ende:

U19-spilleren Nikolaj Holmstrøm er Malte Amundsens afløser, når Malte en dag sælges.

Martin "Polle" Christensen er en gammel kending af Herfølge og HB Køge og træner for tiden med. Uvist om han kommer på kontrakt.

Erika Skripkinas landede tidligt lørdag morgen i Danmark fra Litauen og en spiller, som Auri Skarbalius har anbefalet. Han skal ses an.

Anton Holse var med for at vise sig frem.

Mads Hyttel Christenspiller på U17-holdet og gjorde det fint i de 45 minutter mod Avarta.

Mathias Drost er også fra egne rækker.

Tobias Thomsen er på gennemrejse indtil han finder en klub.

I store dele af kampen sad HB Køge på sagerne, og det var gode gennemspillede angreb, der førte til 1-0 og 2-1, og Andreas Hansen så ikke god ud ved 2-1 målet.

Til sidst kunne Tobias Thomsen så sende 3-1 ind, og HB Køge havde fået en fin start på året. Spillende i det nye tøj fra Capelli Sport, der både er tøj, men også et skud penge i kassen. Det er det ganske givet blevet snakket en del om på netværksturen til Portugal i weekenden, mens træner Lehm koncentrerer sig om 1. holdet hjemme.

- Vi kan træne hårdt nu, når vi kan spille 45 minutter med spillerne. De unge skal også have chancen, og Mads og Holmstrøm gjorde det fint. Vi arbejder selvfølgelig også med relationerne mellem spillerne, og der er et stykke. Men vi vinder og scorer tre fine mål, får løbet nogle meter og ingen bliver skadet. Det var en god kamp for os, siger Henrik Lehm.