23. november 2017
Magnus Häuser er ved at tage springet fra ungdoms- til seniorfodbold. Foto: Jeppe Lodberg
Magnus Häuser er ved at tage springet fra ungdoms- til seniorfodbold. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Magnus Häuser på spring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Magnus Häuser på spring
Sport DB - 13. juli 2017 kl. 15:21
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Buksevand har han ikke fået, og 19-årige Magnus Häuser føler sig i det hele taget rigtigt godt taget imod siden sit skifte fra Brøndbys U19-hold til HB Køges førstehold med starten af denne sæson.

- Og jeg synes, at det er gået hurtigt at vænne sig til træningen også. Men jeg har selvfølgelig også haft Henrik Lehm før inde i Brøndby, siger Häuser, der huserer centralt på midten og bevægelsesmæssigt minder ikke så lidt om Mikkel Wohlgemuth, men opgavemæssigt snarere er hen ad anfører Henrik Madsen.

- Jeg er jo i gang med det, som alle siger er så svært - springet fra ungdoms- til seniorfodbold. Men jeg synes, at det er gået over al forventning, selv om niveauet her har overrasket mig. Det går altså rigtigt hurtigt, og der er virkelig mange rigtigt gode fodboldspillere, siger Magnus Häuser, der satser på at komme til at spille en masse bold i det år, som kontrakten i hvert fald foreløbig gælder.

- Vi har selvfølgelig to gode midtbanespillere, der endda har en masse rutine - så dem må jeg lære en masse af, og så skal min chance nok komme.

- Mit mål er at bide mig fast på holdet og så spille fast i nogle år. Og så er målet videre som vel hos alle, at jeg gerne vil til udlandet eller superligaen, og dér er det fint at være her nu. Klubben har leveret et utal af spillere til superligaen, siger Magnus Häuser.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk