25. april 2019
Karlslunde vandt i Greve. Her har holdet netop scoret til 2-0 ved nummer ni, Alexander Winberg. Foto: Anders Kamper
Karlslunde vandt i Greve. Her har holdet netop scoret til 2-0 ved nummer ni, Alexander Winberg. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karlslunde dukkede Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karlslunde dukkede Greve
Opdateret 17. september 2018 kl. 21:25
Sport DB - 17. september 2018 kl. 21:02
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De fleste af spillerne kendte hinanden, trænerne gjorde det, lederne og mange af de 435 tilskuere kendte hinanden, som de naboer man nu er, når man bor i enten Greve eller Karlslunde.

Mandag aftes mødtes de to klubbers danmarksseriehold så i Greve for første gang i mange år, og den duel trak Karlslunde sig sejrrigt ud af med 4-2, men i grove træk efter en halvleg til hver af siderne i den til tider velspillede, men dog mere og mere fysisk betonede kamp på den tunge bane.

Mathias Tagø Pedersen gjorde det til 1-0 efter 22 minutter, og Marcus Alexander Winberg øgede til 2-0 efter en flot dribletur i det 29. minut, inden han i pausen måtte side lade sig transportere til en skadestue med en øm skulder eller skadet kraveben.

Lige inden pausen scorede Sean Christoffersen til 1-2 for Greve, men efter sidebyttet gjorde Christian Holsen Larsen det til 3-1, og så troede de fleste, at nu var det løb kørt for Greve.

Nej.
Karlslundes Rasmus Jensen fik nemlig nedlagt Sean Christoffersen i feltet, og den tidligere forsvarsspiller - nu offensive midtbanemand! - scorede sikkert. 2-3 med otte minutter igen, og Greve havde erobret kampens momentum.

Glæden varede dog kort, for knap var bolden givet op og Greve på vej fremad, da bolden blev tabt i midtercirklen. Den snuppede Mathias Tagø og løb frem, spillede til venstre til Mikkel Fahlen, der efter et par træk spillede helt på tværs i højre side af feltet, hvorfra Andreas Abildløkke fik bugseret bolden i nettet til 4-2 fra en lidt spids vinkel.

Game, set & match Karlslunde i lokalopgøret, hvor holdet nu er ovenpå i den indbyrdes duel med et efterhånden godt sammenspillet og godt spillende hold, mens Greve stadig er under opbygning under - i kampene - træner Claus Larsens non stop-råben og kommanderen fra sidelinjen.

Med sejren fik Karlslunde knækket pulje to med nu 12 point som nummer fem, mens nummer seks, BSF, har seks. Greve har fem point.